Eyeliner cekememek bir eksiklik mi ?

Konu sahibi son olarak 2763 gün önce görüldü
Bir de gözleri yerine dolap boyamaya kalkışanlar var ya. Görünce ben : )

Ekli dosyalar

• 175A5642-77CD-48E9-BAB4-CA7851B57C8E.gif
    175A5642-77CD-48E9-BAB4-CA7851B57C8E.gif
    492.6 KB · Görüntüleme: 1
Bak yaaa bak yaaaa :) ikisini de boyarım ben bir kere asmdmskdk

Kalemle yapıyorum o ne öyle vıcık vıcık hiç sevmiyorum o sulu şeyleri.
Bir de kuyruk yapıyor ki beynine kadar çekenler var . Varla yok arasında çekerim mis!
Yani üzülme bacımsu bir eksiklik değil.

Beceremiyorsanız ya uzmanına çektirin ya da kullanmayın. Bazılarınızınki eyelinerdan çok gözlerini kömüre boyamış gibi oluyor. Bir de burdan Amerikaya kadar yol olur bazılarının çektiğinden. Küçük gözlülere yakışmıyor zaten. Yakışanlar yapsın. Tşk

bence eyeliner modası geçti gibi, bi dönem çok patlamıştı, kafasını tam tur dönenler mi dersin, ucunu şakağına kadar getirip dolananlar mı dersin...
şu an sanki o kadar eyelinercı yok gibi, onun yerine hafif farlar ve kahve farla kirpik dibini belirginleştirenler var.
kendim öyle yapıyorum diye demiyorum ama bence harika....
tabii eyelinerın şöyle bir etkisi var, şu an bu konuyu gördüğüm için çekesim geldi. ince bir eyeliner, temiz bir cilt ve kırmızı ruj...
allah eyeliner dışında bir şey çektirmesin inşallah kıssslay.

Ben pek iyi çekerim bu meredi ama cansuşkomun dediği gibi sanki artık pek yok. Daha sade, bakımlı ışıltılı ciltler, pastel farlar ve belirgin kirpikler. Ay neyiz ya modanın merkezi miyiz neyiz?

maşallah her şeye bir yorumumuz var... başka forumlar transfer etmek istese yeridir.<3

Gözünüzü seveyim Allah'ın huzuruna kadar çekmeyin şunu.

Geri