Eyeliner cekememek bir eksiklik mi ?

Konu sahibi son olarak 2762 gün önce görüldü
Ya kizlar ben eyeliner cekemiyorum ve bu benim icin buyuk bir dert. Gratise denemek amacli aldigim eyelinerler yuzunden luzumsuzca bi ton param gitti instagramdanda videolarini izliyorumda yok olmuyor beceremiyorum daha kolay yontemi var mi :o

Şu kajal göz kalemi varya onunla çok güzel çekiliyo valla. Ondan dene elin alışır hem.

ayyy beceriksiiiiiiz:D devrim duymasın seni almaktan cayar vallaaaaa ;p
kaşıkla vs bi sürü yöntemi var yutuba bakarsan ama sen onlara çok şeyapma makyaj çantanda kaşık mı taşıycan sanki ajsdgjasgdjs
ben de ilk keçe uçlu kalem eyeliner ile başladım, hiç zorlanmadım ve diğerlerine göre de daha basit bence: ) eğer denemediysen hemen dene yaparsın yaa:D (cesaret veriyorum bak bu kıyağımı da unutma;p)

bantla yapıyorlar
cat-eyeliner-with-tape.jpg

Aşk-ı devrim göz yapın çok uygun sana yakışır. Avatardaki sensen. Kalemle pratik yapabilirsin evde dışarıya çıkmasan bile sür, sil sür sil bir süre sonra elin alışır , kendi stilini bulursun

Tam olarak emin değilim ama eyeliner derken eyeri kasttetin sanırım .. Sen niye eyeri çekesin ki ! Zaten seyis eyeri çeker atın üzerine hazırlar, sana da üzerine binmek kalır .. Ama ille de eyeri ben çekecem diyorsan eyeri altından kavrayıp dirsek hizana kadar kolunu sokup omuzunla da destek vererek taşırsan çekmene gerek kalmaz ..

Nasıl yardımcı olabildim mi :)

Ben de çekemiyorum zaten ben kalem bile süremiyorum zaten ben hiç birini yapamıyorum :D

yalnız bundan sonra çekemediğim bi şey olursa yardım alacağım ilk isim bal porsuğu. adam fotolu anlatım paylaşmış. :D

Eksiklik olucagini sanmiyorum , ama bakisa br arti getirdigini kimse inkar edemez.
Ilk basta bende baya zorlaniyordum ince fircalilarindan alma, kalin kalem uclu olanlardan var ilk baslarda onla baslayip sonra, ince firca kullanmak istersen kalem ustunden eyeliner gecebilirsin. Ben 3 yil oldu kullaniyorum hala arada yamuk yapiyrum sag tarafi sol taraftan, cokta dert etme bosver :)

Bak kalin kalem dedigim bu:
3_eyeliner30.jpg

Bunlarla baslayip alistirma yapabilirsin digerlerine gore cok kolay oluyor.

1 flörtözümü eyeliner çekmeden yanıma geldi diye "Senin bu yaptığını Çorumlu bile yapmaz." dedim ve terk etmiştim.​

Eyelinerın ucunu vicdanıma kadar çekemiyorum ;d

Değil tabi ama.. niye jilet gibi cekmeyelim ki... yapmaya calışıyorum olmuyor.. ellerim titriyor..
gözüme mi sokmadım. kuyruğunu mu uzatamadım.. yamuk yamuk sürüyorum.. cok cektim cok.

Hayatımın hiçbir döneminde kullanmadığım için objektif yorum yapamayacağım bir konu fakat çeken bazı kadınları çok çirkinleştirdiği kanaatindeyim yani her göz yapısına uygun görünmüyor ya da doğru çekemiyorlar, bilemiyorum...

Geri