]
climax sen simdi nereden çıkardın sinirlendigimi, nereden cikardin kuranla kanıtladigimi? bunca yazidan bunlari cikardigini söyleme bana yani ayıp edersin.
senin beklediğin o en kotu cevap ornegi zaten ayri bir klasiktir. bu zaten bir inanç isidir. iman etmektir. ben sana kurandan ornek vermedim dikkatli okuduysan.
kuran lisaninda Allahin adinin yeryuzunun her tarafinda rastlanabildigine, kuran ayetlerine karsi icme suyunda olusan reaksiyona, hatta ve hatta ozellikle seytan ve cin aleminin kuran ayetlerine karsi verdigi reaksiyona bakilacak olursa, butun bunlarin kusursuz bir kozmik enerji tarafından yazildigini kanaatine varabiliriz.
(seytan ve cin aleminin ayetlere verdigi reaksionun gorulmesini ayrica isleriz)
bu ornekler iki uc taneyle bitmiyor bu arada. sayisizca ornek cikar. ebced hakkinda soylediklerine gelecek olursak. bu bir hesaplama biçimi zaten. fakat bu hesaplama dahi, celakili iki dakka dinleyip cok komiksiniz demekle anlayabilecegin basit bir hesaplama değil. bir kere cok iyi bir arapca ve cok iyi kuran dili bilmesi gerekiyor insanin.
konumuza donecek olursak. buradaki hicbir ateistin, farklı birkac ayeti yan yana getirip celiskili damgası vurmaktan baska bir sey yaptigini gormedim. hic birinizin bastan sona kuran okuduguna rastlamadim. anlarim kardesim, kurani okumus adami cozerim ben. okuyup inanmayan ile okuyup anlamayani anlarim. kurani anlarsin ve inanmiyorum dersin eyvallah. ama anlamadim, celiski var, surasi sacma diyemezsin. mantiga aykiridir bu cunku. bunu yapan art niyetten, asiri ideolojiden yapar. en kral bilim adaminin celiski bulamadigi, hata payi cikartamadigi bir kitap var ve isine gelmeyenlerin yaptigi en iyi sey kolaya kacip çelişkili demek, hakaret etmek, dalga gecmek.
sen simdi bana sunu soyleyeceksin. ya arkadas ben bunu okudum, tamam bir seyler yaziyor. fakat inanamiyorum desen, muslumanlara verilen ogut bu adamlara saygi duy olmustur. bu kabul. fakat iman etme meselesinde big bangi sorup islamiyye dunyasini kanitsizlikla itham edersen komik duruma sen düşersin. bu adamlar iman etmis.
her muslumani sadece maymundan mi geldik lan biz kadar bilgi sahibi sanarsaniz yanilirsiniz. asirlarca bu kusursuz yasamin rastlanti sonucu olustugunu iddia eden inanmayanlar, muslumanlar peygamber araciligiyla inaniyor diye alay edebileceklerini sandilar? e siz rastlantiya inaniyorsunuz da biz neden yaraticiya inanmayalim?
bu sorularinizin altinda her zaman Hz. Muhammed ismi sakli durur. siz hala Hz. Ayşe'nin yaşının 8 oldugunu cozemediniz ki climax. (yeni bir konu açmıyorum, gerekirse ayrica konusuruz) daha bunun gibi nice yanlisin aslina ulasamadiniz. cunku hep ateizm kaynaklari dairesi icerisinde kalip, size ne gösterildiyse ona inandiniz. ve siz bunu yaparken, muslumanlari ayni durumda olmakla sucluyorsunuz.
bilincaltinizda insan ozlu hatalardan olusan ofke var ve bu ofkeyi Allaha, Peygambere ve İslama yukluyorsunuz. fakat islam tarihinden disari adim atmayi basabilseniz, dinler tarihine bakabilseniz, kuranin Allah kelami olduğunu diğer dinlerde de gorebileceksiniz. fakat hala forumlardasiniz. artik sıkıcı bulmaya basladim bunlari climax, anliyorsun dimi beni? incilde bile ahmet diye bir isim vardir. bilirsin degil mi? yoksa sen de her yahudi gibi sihirbaz mi diyeceksin?
kanita dair aklimda o kadar sayisizca sey var ki, henuz isin abc sini halledememisken kitabin ortasindan bahsedilmiyor. bu her zaman boyledir. is eninde sonunda inanan ve inanmayan olarak ikiye ayrilacak. yuz yuze olabilsu su isler, daha cok isime gelir.
oglum on numara mekanimiz var. kalk gel lan iste iki rekat namaz kilalim djsjalal
bu arada yazilarimi begenmesen de like atacaksin ulan. ben bunca yaziyi benim lanet karıya yazmıyorum, yazıyla isim olmaz deyip kovuyorum lan karıyı. like yap canımı sıkma. gonder yaptigimda ben korktum lan sayfanın uzunlugundan. ayip.