telgrafçıhamdi
Üye
-
-
-
-
-
Ey halkım! Aklını başına topla.Uyan!
Saat gecenin 21.30'u…Manzara tam bir yobazlık görüntüsü……
İstanbul'un Cihangir semtindeki bir plakçıyı basan saldırganlar haykırıyor:
“Ramazanda utanmıyor musunuz lan?”
“Biri daha içki içsin de görelim!”
“Sizi içeride cayır cayır yakarız lan!”
Olay, canlı yayınlanan bir müzik konseri izlenirken cereyan ediyor.
Saldırganlar dinleyicileri döverek dışarı atıyor, bu arada bir kadını da tartaklarken adamın biri “Kadına vurulmaz” diyor. Saldırganlar onun da ağzını burnunu kırıyorlar!
Plak dükkânı işleten Seogu Lee adında Koreli bir adam…… Müziği dinleyenlerin de çoğu yabancı turist… “Ramazanda içki içtiler” diye dövülüyorlar! 21'inci Yüzyıl Türkiye'si için utanç verici bir olay!
İşin en hazin tarafı AKP'li Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan'ın “Tahrik var” diyerek saldırıyı tevile kalkışması, gözaltına alınan 3 kişinin de, kamera kayıtlarına rağmen serbest bırakılması…… Yani olayı dünya gördü, devlet görmedi!
21'inci Yüzyıl'da, kaba sakallı, cübbeli, takkeli, sarıklı insanlar ülkesi haline geliyoruz.
Bir ülkede yargı siyasetin emrine girerse o ülke batar!
İşte AKP Türkiye'sinin son durumu!
“Gezi Parkı yıkılacak, yerine Topçu Kışlası yapılacak!”
Yani “İnadım inat!”
Yine ortalık karışacakmış, kan akacakmış, kimin umurunda?
Haberi duyunca tüylerim diken diken oldu ve gözlerimin önünde üç yıl önceki Gezi Parkı olayları canlandı.
TOMA'lı polisler (tepeden verilen emirle) dehşet saçmışlardı!
Halkın üzerine basınçlı su ve biber gazı sıkılmış, kaçamayanlar coplanmış, genç kızlar saçlarından tutularak yerlerde sürüklenmiş, bayılanlar, yaralananlar olmuştu… Tabii hayatını kaybedenler de…
“Gezi Parkı yıkılacak” sözlerini duyunca “Tanrım! Bu acılar halkımıza bir kez daha mı yaşatılacak?” diye düşündüm.
Nedir bu kin? Nedir bu intikam duygusu?
İnsanlarına bu kadar garez duyan, inatçı bir yönetim tarzı olabilir mi?
Huzur iddiasıyla geldiler, mutluluk yerine ıstırap saçıyorlar!
CHP Milletvekili Muharrem İnce “Yeter artık, kana mı susadınız?” diye haykırıyor.
Acı ve tepki dolu bu sese kulak verilmelidir.
Ey halkım! Aklını başına topla!
Ülkemizin lâyık olmadığı bu ilkel, intikamcı zihniyete ancak sen son verebilirsin!
Uyan artık, uyan!
Saat gecenin 21.30'u…Manzara tam bir yobazlık görüntüsü……
İstanbul'un Cihangir semtindeki bir plakçıyı basan saldırganlar haykırıyor:
“Ramazanda utanmıyor musunuz lan?”
“Biri daha içki içsin de görelim!”
“Sizi içeride cayır cayır yakarız lan!”
Olay, canlı yayınlanan bir müzik konseri izlenirken cereyan ediyor.
Saldırganlar dinleyicileri döverek dışarı atıyor, bu arada bir kadını da tartaklarken adamın biri “Kadına vurulmaz” diyor. Saldırganlar onun da ağzını burnunu kırıyorlar!
Plak dükkânı işleten Seogu Lee adında Koreli bir adam…… Müziği dinleyenlerin de çoğu yabancı turist… “Ramazanda içki içtiler” diye dövülüyorlar! 21'inci Yüzyıl Türkiye'si için utanç verici bir olay!
İşin en hazin tarafı AKP'li Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan'ın “Tahrik var” diyerek saldırıyı tevile kalkışması, gözaltına alınan 3 kişinin de, kamera kayıtlarına rağmen serbest bırakılması…… Yani olayı dünya gördü, devlet görmedi!
21'inci Yüzyıl'da, kaba sakallı, cübbeli, takkeli, sarıklı insanlar ülkesi haline geliyoruz.
Bir ülkede yargı siyasetin emrine girerse o ülke batar!
İşte AKP Türkiye'sinin son durumu!
“Gezi Parkı yıkılacak, yerine Topçu Kışlası yapılacak!”
Yani “İnadım inat!”
Yine ortalık karışacakmış, kan akacakmış, kimin umurunda?
Haberi duyunca tüylerim diken diken oldu ve gözlerimin önünde üç yıl önceki Gezi Parkı olayları canlandı.
TOMA'lı polisler (tepeden verilen emirle) dehşet saçmışlardı!
Halkın üzerine basınçlı su ve biber gazı sıkılmış, kaçamayanlar coplanmış, genç kızlar saçlarından tutularak yerlerde sürüklenmiş, bayılanlar, yaralananlar olmuştu… Tabii hayatını kaybedenler de…
“Gezi Parkı yıkılacak” sözlerini duyunca “Tanrım! Bu acılar halkımıza bir kez daha mı yaşatılacak?” diye düşündüm.
Nedir bu kin? Nedir bu intikam duygusu?
İnsanlarına bu kadar garez duyan, inatçı bir yönetim tarzı olabilir mi?
Huzur iddiasıyla geldiler, mutluluk yerine ıstırap saçıyorlar!
CHP Milletvekili Muharrem İnce “Yeter artık, kana mı susadınız?” diye haykırıyor.
Acı ve tepki dolu bu sese kulak verilmelidir.
Ey halkım! Aklını başına topla!
Ülkemizin lâyık olmadığı bu ilkel, intikamcı zihniyete ancak sen son verebilirsin!
Uyan artık, uyan!