Evrimi mi, yaratılışı mı destekliyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 595 gün önce görüldü

Evrimi mi yaratılışı mı destekliyorsunuz?

• Evrim

Kullanılan: 4 33.3%
  • Yaratılış

Kullanılan: 8 66.7%
  • Fikrim yok, yada ikisi de uzak görünüyor

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
Bu şey gibi..
Civciv mi yumurtadan çıkar
Yumurta mı civcivden çıkar

En basit işlerini bile tesadüfe bırakmayan
insanoğlu nasıl olur da ay ve güneşin
Belli bir yörüngede dönmesine tesadüf der,

Türlerdeki erkek ve dişilerin cinsel organlarındaki
bir birlerine uyumuna ne demeli?
Neticede türlerin devamlılığı buna bağlı

Hangi birini sayacaksın ki?

ßirtek ALLAH'a inanın Gerisi inanıLıcak gißi değiL..

evrimin yaratıldığına inansam olur mu?

ulan yine kendimi tekrar etmişim noluyor bana habire loopa giriyorum

Evrim yaradılışı dışlamaz. Ama yaratılış evrimden bahsetmez. Ona göre ne buzul çağı ne dinozor. Hiç bişi yok. Adem manhattın' a direk geldi. Rezidansta daire kiraladı ve hayat başladı.sonrası zaten kaburga havva. Nasıl inanmazsn çok mantıklı.

evrimin bir kaç bin yıl yada yüz yıl içerisinde (bunu on yıllara düşüren de var) maymundan direkt insana geçiş olarak düşünüldüğü sürece bu konu tartışılmaz.

evolution vs creationism' olan eugenie c scott'ın kitabını okumanızı tavsiye ederim.
evrimmi ? yaratılışcılıkmı

Bu "maymundan geldiysek şimdiki maymunlar niye insan olmuyor" sorunu bi daha soran olursa ağzına ıslak tuvalet terliğiyle vururum. Bakteriden geldin daha korkunç olan. Evet tek hucreliydin. Bunun için binlece yıl geri gitmene de gerek yok. Ananın karnında da tek hücre (zigot) dan evrilerek devrilerek geldin dünyaya mal

Ohhhh..boşaldım lan

Muz atarak test edin nası soru bu (!)

işte bunlar hep evrilmekten

İnsan yaratılır, ardından sapıttığı için peygamber gönderilmeye devam edilir, ardından sapıttıkça bu yaratılanlar daha yeni ve daha modern peygamberler gelir ve bu böyle gider ve son peygamber gelir. Aslında bu da evrimdir fakat; evrim son bulmaz yaşam var olduğu sürece... Evrim kesindir, Gerisi teferruattır!

Evrildik bence hacılar :D.

Birileri ''Babam ve Oğlum'' tarzı takıla dursun, Aşağıdaki resim de onlara gelsin :)

C4TOlBnXAAAwNfZ.jpg

Birbiriyle çeliştiklerini düşünmüyorum. Yaratıcı, evrim yoluyla canlıları çeşitlendirmiş olabilir.

Ben genel anlamda varligi destekliyorum.

Şimdi arkadaşlar bir tükenmez kalemi düşünün. Düğmesi yayı mekanizması mürekkep tüpü falan var. Sizce bunlar kendi kendine rastlantısal olarabshjsjbahahahhahaha :D

Ne güzel gunlerdi lan.

Geri