Evrim Hakkında Efsaneler ve Yanlış Kanılar

Konu sahibi son olarak 1282 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
siz maymundan geldiyseniz bilemem ama ben gelmedim maymundan :)

bizim kuran-ı kerimimiz de evrim terörisi demiyor kaç senelik kitap

Ona bakarsanız Tevrat, Zebur ve İncil çok daha eski. Ne yapalım yani onlara mı inanalım?

Ayrıca ben dine inanan biri olmamama rağmen size şunu söyleyebilirim: Kuran'da evrime aykırı hiçbir düşünce yok tabii evrimi tasdik eden bir bölüm de yok.

Kuran'ı bir okuyun isterseniz.

kimisi popi olmak için ateist deist oluyor

siz maymundan geldiyseniz bilemem ama ben gelmedim maymundan :)

Evrim teorisi (Darwin'e ait ilk pro-teori de dahil) hiçbir zaman "insan maymundan gelmiştir" yahut "insanın atası maymundur" gibi bir ifade kullanmamıştır ki evrimsel biyoloji açısından bu çok saçmadır.

Evrim teorisinin bu zannedilmesi, çok çok daha saçmadır.

evrim varsa neden maymun gibi kıllı değiliz
hadi bunuda açıklayın ?

gördüğünüz gibi üstün zekamla yine ters köşeye yatıracak bi soru sordum ;)

ben şmdiye kdr sordgm herşyi mantklı cvplayamayn bi ateist görmedm hepsi mntklı cvplr veryo ve çoğu kişidn kltrlü ve kndne has inançlı oldklrnı düşünyorm

Ya bilimsel bir teoriyi dini kitap uzerinden mi algilamaya calisiyorsun sen?

Kac kitap okudun evrim teorisi uzerine, kafana yatmayan ne vardi, biraz bi sorgulayin arkadas..

yazıp yazıp siliyom kaç dakkadır
cidden bu kadar cahil misiniz yoksa düşük seviyeli mizah mı yapıyonuz :D

lütfen ikincisi olsun

ben şmdiye kdr sordgm herşyi mantklı cvplayamayn bi ateist görmedm hepsi mntklı cvplr veryo ve çoğu kişidn kltrlü ve kndne has inançlı oldklrnı düşünyorm

ben çok gördüm popi olmak için ateist deist vs olan bizim okuln yarısıydı nerdeyse ama sorsan kaçıyorlardı sorulardan

evrim varsa neden maymun gibi kıllı değiliz
hadi bunuda açıklayın ?

gördüğünüz gibi üstün zekamla yine ters köşeye yatıracak bi soru sordum ;)

hala evrim geçiryorz. süt dişleri düşyo 20lkler çıkyo. traş olyosn sakaln çıkyo. baynlrn göğsleri gelişyo buna ne diyn hacı

yazıp yazıp siliyom kaç dakkadır
cidden bu kadar cahil misiniz yoksa düşük seviyeli mizah mı yapıyonuz :D

lütfen ikincisi olsun

Beyanları ciddi oldukları yönünde lakin ihtimal vermek istemiyorum. Çünkü bu zaruri cahillikten öte artık mağaradan 15 dakika önce çıkma seviyesinde cahillik uykusu durumu. :D

4kgGZ7.jpg

kimse benden adriana limanın aslında şempanze olduğuna inanmamı beklemesin lütfen !

birde evrime kafa atan bebeler var :D
şekil a da gördüğünz gibi .D
38qvmm.jpg

Beyanları ciddi oldukları yönünde lakin ihtimal vermek istemiyorum. Çünkü bu zaruri cahillikten öte artık mağaradan 15 dakika önce çıkma seviyesinde cahillik uykusu durumu. :D

Ben de geyik olduguna inanmak istiyorum :D
Ti'ye bile aliyorum o yuzden, ciddiyse bu ortamda bulunamam daha fazla .p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri