Evrim Alasya: Erkek gibi davranan erkeklere hasret kaldım

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Her kadının beklentisi farklı olsa da erkeğin toplum içindeki davranışlarındaki ölçü, kullandığı üslup ve nezaket çok önemlidir.

Cidden hakli,
Benden daha nazli ve kırılgan ve sürekli trip atan bı erkek iyy dusunemedim
Romantik degilim öyle seyleri de cok sevmem

Ciddiyet sahibi , tutarlı, nerede nasıl davranması gerektigini bilen , dürüst ve iyi böyle bir erkek lütfen evren amin.

Sek erkek istiyor abla, duvardan duvara vursun böyle anadolu parsı şeklinde.

Hay erkek kadar başınıza taş düşsün.
Hani eşittiniz erkekle. Ne vakit bu kadar özellik arar oldunuz.

Yıllar önce bu sorunun cevabı verildi. Erkek dediğin sarmalar, kadın dediğin çalkalar.. sarmalamaya hazırım. Peki sen hakkını verebilecek misin çalkalamanın. Yoksa sadece bi kezban mısın?

Bi kere ne istiyorsun onu de bana. Centilmen kisvesi altında maço aramadığınıza emin misiniz. Çünkü farklı şeyler. O "baba" rol model üzerinde durmaz centilmenlik. Akar gider omuzlarndan. Tam otursun üzerine dersen o zaman giydiğin o eteğin boyuna da karışılacak haberin olsu. Buna katlanabilecek misin?

Prenses erkeklere tahammülüm yok, eril enerjisi yüksek erkek iyidir. O onu demiyor ama canım istedi, söyledim. Lari, taksinin arka koltuğundan bildirdi

*geçen yine ahkam kesiyorum

Son düzenleme:
Hay erkek kadar başınıza taş düşsün.
Hani eşittiniz erkekle. Ne vakit bu kadar özellik arar oldunuz.

Yıllar önce bu sorunun cevabı verildi. Erkek dediğin sarmalar, kadın dediğin çalkalar.. sarmalamaya hazırım. Peki sen hakkını verebilecek misin çalkalamanın. Yoksa sadece bi kezban mısın?

Bi kere ne istiyorsun onu de bana. Centilmen kisvesi altında maço aramadığınıza emin misiniz. Çünkü farklı şeyler. O "baba" rol model üzerinde durmaz centilmenlik. Akar gider omuzlarndan. Tam otursun üzerine dersen o zaman giydiğin o eteğin boyuna da karışılacak haberin olsu. Buna katlanabilecek misin?
Güçlü karakterde erkek ile maço aynı anlama gelmiyor ancak birbirine karıştıran çok kadın var.
Nerede nasıl davranacağını, konuşacağını bilmeyen erkeklere yönelik bir eleştiri yapılmış.

Geri