Evlilikten beklenilen şeyler

Konu sahibi son olarak 2994 gün önce görüldü
Huzur, mutluluk, aşk, gerçek sevgi, saygı, ikiz bebek bekliyorum.

Küçük hesaplar yapmasın bana

Açık olsun, dürüst olsun bahane üretmesin.

Benim duygularımla oynamasın benim ondan başka güvenebileceğim kimim var ki

Bu güvenime layık olsun.

Sadace büyük bir hiç bekliyorum.

SEX SEX SEX ve GENE SEX 24 saat sex şaka şaka

evlı mutlu cocuklu demış demet ablamız. ama ben 2iz cocuklarımın olmasını ısterdım mumkunse kız olmalarını ısterdım :)

hayaller hayatlar, bazen umduğunu bulamıyor insan evlenince bulduğunla yetinmesinide bilmediğimiz için sonu farklı yerlere gidebiliyor kimi zaman

Evlilikten beklentim [emoji23]
d87b5e0b8b0611a42e8b017419ea98ef.jpg

Şaka bir yana baba Olmayı istiyorum artık [emoji15]

Ben artık kocamanin parasini yiyerek ortamlarda hava atıp facebook ta kocisim ile kahve keyfimiz yazmak istiyorum desemde inanmayın jhkgk:D

Evlilik bana marstan daha uzak

@maria puder evinin her köşesinin fotoğrafını yayınlamak var mesela, en önemlisi bu, bunu yapmadan evlenmiş sayılmıyoruz çünkü :D

not: @Maria Puder etiketleyemedim niye etiketlenmiyo xd

Kız adımı zikrettin ya etketsiz de ben seni bulurum :ask:asd:

Ayrıca evimin kapısına Mrs and Mr. (Soyadi) tabelası asıp yeni misafirlerime gün yemekleri yapıp (özellikle kisir)bilmem kaç parça Karaca yemek takimim dan çıkan servis tabaklarim ve pasabahceden aldığım amerikan servisleri ve Çeyiz hediyesi borcamlarim eşliğinde yaptığım börek çörek dolmaları yeni misafirlerime sunup hava atmak önceliklerim arasında :D:D

Güzel hayallermiş ama birde gerçekler var. Mesela evlendikten bir kaç sene sonra mor koltuklarda kocana elma soyup bıcağın ucuna saplayıp uzatacaksın

borcamlar kalp biz :D
bide yenilenlerin tarifini soranlara bileziklerimizi şıngırdatıp, tektaşımızı gözlerine gözlerine sokarak "bildiğimiz tariften yaptım aslında farklı bişey yok" diyip yalan söylemek var :D

ayyyy ne güzel şeyler yaa hemen evlenelim:D

Kocanız çorapları yatak odasında çıkarıp orada unuttuğu için kavga edeceksiniz

Tabii ki işin şakası kafayı yemem gerekiyor evlenmem için.
:/
Kendime zor dayaniyorum:/

Geri