Evlilikten beklenilen şeyler

Konu sahibi son olarak 2992 gün önce görüldü
Genelde çocuk tur.

Bunu dışında tutucu bir ailede yaşayan kadınlar için bi nevi koca evi özgürlük gibi görülse de çok alakası olmayan bi durum.

Erkek kısmı için de soyadını iyi bi şekilde taşıyacak annelik vasiflarini yerine getireceğini düşündüğü, hanim hanimcik güzel,zeki,düşünceli, seksi,hamarat bir kadın :p

Huzur arayanlar da yok değil .
Bunların dışında istediği kişi ile her sabah uyanmak ve hayatın çilesini beraber yüklenmek.

Bknz: Ayy çok romantigim bugün

Genel olarak kadından beklenen şeyler diyelim biz onlara.
Yoksa evlilik müessesini önemseyen türünün son örneği erkek kalmadı varsa bize düşmez.

Düzenli seks hayatı. (Türkiye için öyle en azından)

başarımın önünde gölge olmasın

Genel anlamda herkesin çok şey beklediği, ancak bulduğuyla yetindiği. Tabi mükemmel olmasa da mükemmele yakın olanlar da var.

Bir sen bir ben bir de bebek. (İsteyene)

olmadi bosaniriz yaw o da mi dert. ben de evleniyorum bu arada bikac seneye, uzgunum kizlar :/

İnsanlar genelde ailesiylede mutludur. Bence mutluluk dışında aile kurma düşüncesi ve düzenli bir yaşam.

sorumlulukduygusu+saygı çerçevesiiçinde aynı ortamı paylaşabilir hale getirmek.

Aynı yastığa baş koymak, birlikte yaşlanmak ve onu mutlu etmeye kendimi adamak.

Bana bir kız çoğuğu doğurması ;)

Ben herifimi 24 saat görebilmek için evleneceğim. :p Biraz olsun ona olan özlemimi aynı çatı altında yaşayarak gidermek istiyorum.

bi kere düzenli ilişki :T:

Her akşam beni seven bir kadın tarafından beklenildiğimi bilerek eve geleceğim daha ne olsun :p

iş çıkışı bulaşık deterjanı, domestos, lavabo açıcı bir de çöp torbası tadında mesajlar

Geri