Evlilikte Yaşanan Cinsel İşlev Bozuklukları

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz kadınların geneline göre evliler yapıyor diye düşünüyoruz siz erkekler gibi düşünemedigimiz için kusura bakmayın bu yüzden bu kategoride açmıştım.

yersiz bir konu olduğundan yersiz uzar napacan işte , halbuki hepsi sağlık bölümünde konu konu var paragrafların.

Bu cevabı daha önce verdiler jshdhsbdbhd

görmedim vallahi ahaha.

Evlilikde diyo sjsjfxd
Siz rahat olunnn:R0Lbm6:

arkama yaslandım izliyorum tamam! ahahaha.

konunun yeri burası da değil çöpte neyse hadi evliler de yapmıyor diyim :D

işin suyunu çıkarmasan diyorum, konuyu rapor ettiniz evlilik ve düğün öncesi kategorisinden en uygun olan cinsel sağlık kategorisine taşıdım. şimdi bu konunun yeri yok diye komple konuyu mu silelim ?

Cidden Allah başka dert vermesin yani
Kafana taka taka bunu mu taktin?
Bir rapor etsen bu kadar uzamazdı.

Yersiz yorumlara devam ederseniz konudan uzaklaştırıcam bende sizi. Sınırı aşmayalım.
Çok affedersiniz yorumunuzu bal ile keseceğim ama sanırım olay tam olarak sizin tarafınızca anlaşılamamış sanıyorum ki.
Birde bu kadar sert çıkış yapmaya ne gerek var. Güzel dilden herkes gibi bizde anlıyoruz. Sizde anlayınız, lütfen.

Çok affedersiniz yorumunuzu bal ile keseceğim ama sanırım olay tam olarak sizin tarafınızca anlaşılamamış sanıyorum ki.
Birde bu kadar sert çıkış yapmaya ne gerek var. Güzel dilden herkes gibi bizde anlıyoruz. Sizde anlayınız, lütfen.

Anlaşıldı hanımefendi benim tarafımdan. Az önce Moses ede izah ettim pmden sizede edeyim.
Konu yanlış yerde olabilir içerik hatalı olabilir herkes eglenirken yönetici arkadaşlarımız önce emek verip verilen sorumlulukları yerine getiriyorlar. Bu insanlar 14-15 yaşında lise talebesi degil hepsinin işi gücü kendince sorumlulugu olan insanlar. Kafası dalgındır vs bişey olmuştur bunu rapor edip geçersiniz ama kalkıp bir de üstüne aklınız sıra makaraya sarmaya çalışıp dalga geçmeye çalışırsanız bizde buna müsade etmeyiz. Bunuda tehtid olarak değil net ifadelerle belirtiriz. Keyifli forumlar.

kLara henımefendi her şeyin en iyisini sık sık bilir ! onu üzen bizden değildir.

Anlaşıldı hanımefendi benim tarafımdan. Az önce Moses ede izah ettim pmden sizede edeyim.
Konu yanlış yerde olabilir içerik hatalı olabilir herkes eglenirken yönetici arkadaşlarımız önce emek verip verilen sorumlulukları yerine getiriyorlar. Bu insanlar 14-15 yaşında lise talebesi degil hepsinin işi gücü kendince sorumlulugu olan insanlar. Kafası dalgındır vs bişey olmuştur bunu rapor edip geçersiniz ama kalkıp bir de üstüne aklınız sıra makaraya sarmaya çalışıp dalga geçmeye çalışırsanız bizde buna müsade etmeyiz. Bunuda tehtid olarak değil net ifadelerle belirtiriz. Keyifli forumlar.

Ben yorumların hepsini okudum. Konuda o kadar çok alakasız post var ki. Sizde diyorsunuz ki 'yanlış yere açılmış diyen ya da konu zaten var' diye esprili şekilde söyleyen kişi bizimle dalga geçiyordur.
İlginç.
Sanırım şu an bende haddimi aşmış ve sizinle dalga geçmiş oluyorum.
Birde bizimde işimiz gücümüz var. :) Vakti zamanında bizde yöneticilik yaptık, neyin ne kadar zor olduğunu gayet iyi.biliyorum merak etmeyiniz. Yöneticilerin vermiş oldukları emeklere saygı duymakla birlikte bu işi bilenlerin yapmasından yana olduğumu da belirtmek isterim.
Buarada tehdit diye yazdığınız kısma sadece gülümsedim, bunu belirtmenize gerek yoktu ki ben tehdit ediyorsunuz dememiştim bile. (Oldukça kibarım mesela ben bu yoruma yazarken.)
İyi forumlar, dilerim.

kLara henımefendi her şeyin en iyisini sık sık bilir ! onu üzen bizden değildir.

Mesela bence Alper'e göre bu yorumunda makara ve dalga içerikli olması gerekmez mi? Çünkü konu ile alakasız da.
Yoksa bu yorum bizimle mi dalga geçiyor? Ayıp ettin be bebek. Üzdün bizi.

tüh be kategoriyi düzeltmişler yoksa bende yanlış yere konuyu açmışsınız diye laf atacaktım çünkü konunun içeriği beni ilgilendirmiyor anlamıom ben o işlerden benimki kendi kendine hallediyor

Başlığın evlilikte yaşanan cinsel işlev bozuklukları şeklinde açılmasının nedeni, bu tür rahatsızlıklardan muzdarip olan çiftlerin evliliklerinin tehlikeye girmesi ile alakalı anladığım kadarıyla.
Herkes bir şeyler yazmış, ben de yazmasaydım dert olurdu.

Ben yorumların hepsini okudum. Konuda o kadar çok alakasız post var ki. Sizde diyorsunuz ki 'yanlış yere açılmış diyen ya da konu zaten var' diye esprili şekilde söyleyen kişi bizimle dalga geçiyordur.
İlginç.
Birde bizimde işimiz gücümüz var. :) Vakti zamanında bizde yöneticilik yaptık, neyin ne kadar zor olduğunu gayet iyi.biliyorum merak etmeyiniz. Yöneticilerin vermiş oldukları emeklere saygı duymakla birlikte bu işi bilenlerin yapmasından yana olduğumu da belirtmek isterim.
Buarada tehdit diye yazdığınız kısma sadece gülümsedim, bunu belirtmenize gerek yoktu ki ben tehdit ediyorsunuz dememiştim bile. (Oldukça kibarım mesela ben bu yoruma yazarken.)
İyi forumlar, dilerim.

Olay tam da bir dalgınlık sonucu vurun abalıya olayına dönmüş. Olabilir yahu hepimiz insanız robot değiliz. Rapor eder geçersiniz ama kalkıp dalga geçmek ki silinen silinmeyen postlar var.
Maalesef herkes sizin gibi konuşunca anlamıyor bizde o yüzden keskin ve net konuşuyoruz.
Yapılan bir hata ki size göre, yönetici arkadaşım öyle uygun görmüştür. başkasına göre yanlış ise rapor eder onun iştişaresini biz yaparız.
Ama kalkıp burda dalga geçer gibide yazılmasına müsade etmeyiz.
Keyifli forumlar dilerim.

İlginç.
Birde bizimde işimiz gücümüz var. :) Vakti zamanında bizde yöneticilik yaptık, neyin ne kadar zor olduğunu gayet iyi.biliyorum merak etmeyiniz. Yöneticilerin vermiş oldukları emeklere saygı duymakla birlikte bu işi bilenlerin yapmasından yanada belirtmek isterim.
İyi forumlar, dilerim.

Benim forum ve sanal geçmişimin ne kadar olduğunu nerelerde ne görevlerde bulunduğumu biliyor musunuzda böyle bir eleştiride bulanabiliyorsunuz hanımefendi ? 9 senedir forumlarda olan biriyim forum yöneticiliğinide birçok yerde yaptım bunuda iletmiş olayım ki şu önyargılı olarak yazdığınız cümlenizden utanın diye “Yöneticilerin vermiş oldukları emeklere saygı duymakla birlikte bu işi bilenlerin yapmasından yana “
Keyifli forumlar.

Mesela bence Alper'e göre bu yorumunda makara ve dalga içerikli olması gerekmez mi? Çünkü konu ile alakasız da.
Yoksa bu yorum bizimle mi dalga geçiyor? Ayıp ettin be bebek. Üzdün bizi.

Hanımefendi hayır işte sapla samanı ayırın lütfen eleştirmek için eleştirmeyin. Ocean ve kLara nın daha önceki mesajlarına bakarsanız aynı şekil yazışmaları görürsünüz aradaki samimiyetide anlarsınız.

Güzel konu açmışım profesyonelliğimi konuşturarak baya hit oldu :D yorum yapan herkese teşekkürler :DD diğer konulardada bekliyorum sizi arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri