Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu işi sadece evliler mi yapıyor ahaha
bu işi sadece evliler mi yapıyor ahaha
Biz kadınların geneline göre evliler yapıyor diye düşünüyoruz siz erkekler gibi düşünemedigimiz için kusura bakmayın bu yüzden bu kategoride açmıştım.
yersiz bir konu olduğundan yersiz uzar napacan işte , halbuki hepsi sağlık bölümünde konu konu var paragrafların.
Bu cevabı daha önce verdiler jshdhsbdbhd
Evlilikde diyo sjsjfxd
Siz rahat olunnn:R0Lbm6:
konunun yeri burası da değil çöpte neyse hadi evliler de yapmıyor diyim![]()
Çok affedersiniz yorumunuzu bal ile keseceğim ama sanırım olay tam olarak sizin tarafınızca anlaşılamamış sanıyorum ki.Yersiz yorumlara devam ederseniz konudan uzaklaştırıcam bende sizi. Sınırı aşmayalım.
Çok affedersiniz yorumunuzu bal ile keseceğim ama sanırım olay tam olarak sizin tarafınızca anlaşılamamış sanıyorum ki.
Birde bu kadar sert çıkış yapmaya ne gerek var. Güzel dilden herkes gibi bizde anlıyoruz. Sizde anlayınız, lütfen.
Anlaşıldı hanımefendi benim tarafımdan. Az önce Moses ede izah ettim pmden sizede edeyim.
Konu yanlış yerde olabilir içerik hatalı olabilir herkes eglenirken yönetici arkadaşlarımız önce emek verip verilen sorumlulukları yerine getiriyorlar. Bu insanlar 14-15 yaşında lise talebesi degil hepsinin işi gücü kendince sorumlulugu olan insanlar. Kafası dalgındır vs bişey olmuştur bunu rapor edip geçersiniz ama kalkıp bir de üstüne aklınız sıra makaraya sarmaya çalışıp dalga geçmeye çalışırsanız bizde buna müsade etmeyiz. Bunuda tehtid olarak değil net ifadelerle belirtiriz. Keyifli forumlar.
Ben yorumların hepsini okudum. Konuda o kadar çok alakasız post var ki. Sizde diyorsunuz ki 'yanlış yere açılmış diyen ya da konu zaten var' diye esprili şekilde söyleyen kişi bizimle dalga geçiyordur.
İlginç.
Sanırım şu an bende haddimi aşmış ve sizinle dalga geçmiş oluyorum.
Birde bizimde işimiz gücümüz var.Vakti zamanında bizde yöneticilik yaptık, neyin ne kadar zor olduğunu gayet iyi.biliyorum merak etmeyiniz. Yöneticilerin vermiş oldukları emeklere saygı duymakla birlikte bu işi bilenlerin yapmasından yana olduğumu da belirtmek isterim.
Buarada tehdit diye yazdığınız kısma sadece gülümsedim, bunu belirtmenize gerek yoktu ki ben tehdit ediyorsunuz dememiştim bile. (Oldukça kibarım mesela ben bu yoruma yazarken.)
İyi forumlar, dilerim.
Ben yorumların hepsini okudum. Konuda o kadar çok alakasız post var ki. Sizde diyorsunuz ki 'yanlış yere açılmış diyen ya da konu zaten var' diye esprili şekilde söyleyen kişi bizimle dalga geçiyordur.
İlginç.
Sanırım şu an bende haddimi aşmış ve sizinle dalga geçmiş oluyorum.
Birde bizimde işimiz gücümüz var.Vakti zamanında bizde yöneticilik yaptık, neyin ne kadar zor olduğunu gayet iyi.biliyorum merak etmeyiniz. Yöneticilerin vermiş oldukları emeklere saygı duymakla birlikte bu işi bilenlerin yapmasından yanada belirtmek isterim.
Buarada tehdit diye yazdığınız kısma sadece gülümsedim, bunu belirtmenize gerek yoktu ki ben tehdit ediyorsunuz dememiştim bile. (Oldukça kibarım mesela ben bu yoruma yazarken.)
İyi forumlar, dilerim.
Mesela bence Alper'e göre bu yorumunda makara ve dalga içerikli olması gerekmez mi? Çünkü konu ile alakasız da.
Yoksa bu yorum bizimle mi dalga geçiyor? Ayıp ettin be bebek. Üzdün bizi.