Evlilikte bekaret önemli midir değil midir?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 898 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaç para ulan bir bekaretttttt asjdgskjd

Kurtulun lütfen şu ortaçağ zihniyetinden bir insan ile evlenme noktasına gelmek hiç kolay değil.
Evlenince bakir değil diye vazgeçmek aptallık

Türkiye sınırı içinde önemlidir. Çünkü onlar namus bekçisi olmuş tiplerdir. Kendileri bay-bayan (bazı bayanlar) her haltı yerler sonra hadleri olmadan başka bir kadının bekaretini sorgulamaya başlarlar.
Malesef önemli ki hala namus cinayetleri oluyor.Malesef önemli ki hala bakir olmayanlar bakire kız arıyorlar.
Malesef önemli ki akılları sadece iki bacak arasına çalışıyor.

Herkes herşeye bu kadar karışmasa,insanları günah-kural adı altında bir kılıfa sokmaya çalışmasa eminim yeryüzü daha yaşanır olurdu. Erkekler yaşayınca milli kadınlar yaşayınca fahişe diye adlandırılıyorsa böyle bir dünya olmasın daha iyi.
Allah aynı cinsel hisleri kadına da erkeğe de vermişken , erkek rahatça yaşarken kadın neden sürekli ötekileştiriliyor,yaftalanıyor.

Algı da seçicilik yapmayalım.

et parçasında değil marifet , ruhu o. olmasın , değildir

önemlidir tabiki.
Ona ver buna ver dur bunada vereyim de sonra selam ben geldim hass.

Önemsiz diyen arkadaşlara bir gün bir yerde kulağına bunun eşini zamanında ... yapmıştım diye bir söz gelse hiç mi zorlarına gitmeyecek merak ediyorum

Önemsiz diyen arkadaşlara bir gün bir yerde kulağına bunun eşini zamanında ... yapmıştım diye bir söz gelse hiç mi zorlarına gitmeyecek merak ediyorum

off savunmaya gec yahu, doğruları böyle alenen söylemek tehlike arz eder :/
kolay gelsin :D

Ben kendime olan saygımdan ve ilerdeki eşime saygımdan bu tarz şeylere önem veriyorum.
Ama başkasının ne yaptığı yada neyi tercih ettiğini de yargılamam zaten bana da düşmez.

önemsiz diyen insanlarda nasıl bir mide var çok merak ediyorum.

Evlendiğin günün ilk gününde yaşayacağın özel anları o kadın ya da o erkek başka bir kişiyle ziyadesiyle yaşamış ve bu size normal geliyor öyle mi ?

Ahir zaman dedikleri bu olsa gerek.

İnsanların kişisel tercihleri ve yaşam şekilleri üzerine fikir yürütmek yanlış

Gereksiz bir konu başlığı

bana göre önemli.ama bakir bir eş bulacağımı sanmıyorum.

Bekarete dikkat edenler bakir oluyorsa bunu anlarım. Yok her önüne gelenle yatıp evleneceği zamanda bekarete dikkat ediyorum diyen bir insanın insanlığından da şüphe ederim.

Bakire olupta her hayatına giren erkekle öpüşüp sağda solda el ele tutuşup gezen bir kadınla birlikte olacağıma. Sadece biriyle her haltı yemiş ancak başkası ile bir şey yapmamış kadınla evlenirim daha iyi.

Bir bayanın geçmişinde yaşadıkları beni zerre ilgilendirmez. Geçmişini geleceğe taşımadığı sürece. Bekaretede dikkat etmem o yüzden umrumdada olmaz.

Yok bir arkadaşın yazdığı bir soruyada yanıt vereyim. İlerde kulağına başkası ile şey yaptı diye bir laf gelirse ne yapacan diye. O lafı söyleyen kişinin karşısına geçip her gün babanda ananla şey yapıyor derim. Üstüne geçmişi ağzına alıp durma geleceğin daha olmaz diyede eklerim. Yada ağzına o kişinin alacağı başka bir şey veririm.

Gelecekte ki Eşimin bakir olup olmaması ile ilgilenmiyorum. İnsanların en kolay şeyidir Vücutlarını başkası ile paylaşmak ben onun ruhunu istiyorum :p

Aradaki duygu gerçekten özel olduktan sonra hiçbir şey teferruata bakmaz. Bunlar hep liderlik egosunun getirdiği özgüvensizliğin sonuçları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri