Evlilikleri zora sokan virüslerden biri sosyal medya bağımlılığı

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Mahalle baskisi her alanda var maalesef.
Bunun geleneksel ve etniksel nedenleri mevcud.Konuyu uzatmiyacagim fakat aldatilan eslerin bir konsorsiyum kurup aldatan esleri ayak islerinde calistirmalari lazim.Of bi ton is bu da ya:D
Cogu partner kendi partnerinin onu aldattihini biliyor Lefty.
Biz bosuna yirtiliyoruz.Modern insanin derdi baska insanlara göre devede kulak.
Benim midemi bulandiriyor mu?Evet.Ama benim midenin bulanmasi onlarin umrunda mi.?Sanmiyorum.
İhanet eden insanlara kendi adıma çok öfke duymuyorum ama elbette ortada haksızlık olduğu için anlayış göstermekte de zorlanıyorum. Koşulları bilemediğim için kimseyi yargılamamaya çalışıyorum fakat bazen de tepkim sert oluyor, sonra da kendime kızıyorum çünkü insanların ne yaşadığını tam olarak bilemiyoruz. Onaylamamak ayrı bir şey, aşağılamak-hor görmek ise çok ayrı bir şey...
Eşinin aldattığını bilenler de var hatta sana acı bir itirafta bulunayım, benim arkadaş çevremde de eşini aldatanlar var ve ben çoğunu bilmiyor gibi davranmak zorunda kalıyorum çünkü sonuçta kendi hayatları, kendi seçimleri...

edit; spa üyeliği aldığın müessesenin bilgisi
Eski çalıştığım döneme ait anılarımı anlattım ve o dönem birkaç otelde üyeliğim vardı fakat yine de yazayım.
Antalya otelleri: Sheraton, Dedeman, Hilton, Divan, Topkapı Palace

Eski çalıştığım döneme ait anılarımı anlattım ve o dönem birkaç otelde üyeliğim vardı fakat yine de yazayım.
Antalya otelleri: Sheraton, Dedeman, Hilton, Divan, Topkapı Palace

bu bilgiler ve karakterinde gözlemlediklerime nazaran daha önce tanıştığımızı düşünmeye itildim.
nhn kısaltması bir çağrışım yapıyor mu?

bu bilgiler ve karakterinde gözlemlediklerime nazaran daha önce tanıştığımızı düşünmeye itildim.
nhn kısaltması bir çağrışım yapıyor mu?
Tanışıyor olma ihtimalimiz var mı sence?:) Resmin orada ve aramızda nereden bakarsan 10-12 yaş rahat vardır.:)

• Beğen
Tepkiler: Sux
@ArifÇ. gibi ben de anılarımı anlatmaya kalkarsam roman olur.:)
Spor salonuna tek üyeliğim hiç olmadı ama otel spa üyeliğim olduğu için neler gördüğümü, nelere şahit olduğumu sana anlatamam. Çocuğunu mini club ortamına bırakıp sevgilisi otel odasına çıkan mı istersin yoksa masaj odalarına kapanan mı? Hepsi de evli insanlardı ne yazık ki...
Ah Lefty hanımcım...
O otellerin dili olsa da konuşsa... Daha önce söyledim mi bilmiyorum ama ben otelcilik sektöründeyim.
Ve hani hep ismi olan otellerde çalıştım.
Düşünün ben sadece yaşadıklarımı yazıyorum veya anlatıyorum.
Bir de şahit olduklarım var ki... onları yazsam her gün top trend olurdum sanırım.
Ünlüsü, ünsüzü, iş adamları, sporcuları, bakanları, milletvekilleri vs...

Ah Lefty hanımcım...
O otellerin dili olsa da konuşsa... Daha önce söyledim mi bilmiyorum ama ben otelcilik sektöründeyim.
Ve hani hep ismi olan otellerde çalıştım.
Düşünün ben sadece yaşadıklarımı yazıyorum veya anlatıyorum.
Bir de şahit olduklarım var ki... onları yazsam her gün top trend olurdum sanırım.
Ünlüsü, ünsüzü, iş adamları, sporcuları, bakanları, milletvekilleri vs...
Bilmiyordum, hangi departman?
Ben uzun yıllar MICE üzerine yani eski adı ile Kongre & Incentive Turizm alanında çalıştım fakat birkaç yıl önce de sektörden çekildim, yine tanıdıklar hatırına çok nadir bazı özel organizasyonlara katılım göstermeye çalışıyordum ancak salgın ile beraber onu da tamamen bıraktım sayılır.
İşim gereği çok farklı kültürden, ülkeden insan tanıyorum ve birlikte çalıştığımız çok sayıda kongre oteli vardı. Bu otellerin de belli imkanlarından ücretsiz faydalanma veya bazılarında da indirim haklarım oluyordu, bu sayede de çok fazla gezme fırsatı yakaladım diyebilirim. Turizm aslında çok eğlenceli bir sektör ve şayet yükselme şansın olursa da önün çok açık...
Güzel günlerdi, güzel insanlar tanıdım ve elbette senin ifade ettiğin tarzda çok çeşitli durumlara da şahitlik ettim fakat sonuçta şunu gördüm ki kişi ihanet etmeye meyilli olduktan sonra, hangi ortamda olduğunun önemi kalmıyor ve bir şekilde yolunu buluyor.

İhanet, kişinin bakış açısı ile alakalı bir durum ve bunu yapmak istedikten sonra ortam yaratmak hiç de zor değil. İnternet olmaz da market olur veya aynı apartmanda oturduğu kişi ile bile eşini aldatanlar var yani kısacası arada güven ve güçlü bir sevgi bağı oluşmuyorsa ihanet kaçınılmaz olmaktadır.

Sosyal medyada ise hızlı tanışmalar yaşanması elbette büyük bir sorun teşkil ediyor çünkü normal zamanda 3-5 yeni insan tanıma şansın varken, sosyal medyada bu sayı katlanıyor ancak yine de her insanın ihanete yatkın olduğunu düşünmüyorum çünkü bazı insanlarda demir gibi bir irade var ve hiçbir koşuldan etkilenmeyebiliyorlar.

Son düzenleme:
sosyal medya bağımlılığı kaynana virüsünü de solladı ya yatacak yeriniz yok mark bey ve türevleri... evliliğimi feysbuk zora sokacaksa evlenmem ben, kaynanam zora sokmalı... sonra vurmalıyım ensesine bi tane "yaauv kaynana" demeliyim. sen oğlunu oğlun olarak gördüğünden anlamıyon da ben onun ne salak olduğunu biliyorum demeliyim. sonra demeli e niye sevdin o zaman fitne gelin... ve fonda bir müzik elimde ince belli çay bardağım, evde kaldı zannedilen kız bakışımla "hangimiz sevmedik çılgınlar gibi" demeliyim ve kaynanamla öpüşmeliyiz... bu sahneye de sızdı kaynana virüsü allah kahretmesin... rüyamda ne gördüm de geldim sabah sabah ne diyom...

Bilmiyordum, hangi departman?
Ben uzun yıllar MICE üzerine yani eski adı ile Kongre & Incentive Turizm alanında çalıştım fakat birkaç yıl önce de sektörden çekildim, yine tanıdıklar hatırına çok nadir bazı özel organizasyonlara katılım göstermeye çalışıyordum ancak salgın ile beraber onu da tamamen bıraktım sayılır.
İşim gereği çok farklı kültürden, ülkeden insan tanıyorum ve birlikte çalıştığımız çok sayıda kongre oteli vardı. Bu otellerin de belli imkanlarından ücretsiz faydalanma veya bazılarında da indirim haklarım oluyordu, bu sayede de çok fazla gezme fırsatı yakaladım diyebilirim. Turizm aslında çok eğlenceli bir sektör ve şayet yükselme şansın olursa da önün çok açık...
Güzel günlerdi, güzel insanlar tanıdım ve elbette senin ifade ettiğin tarzda çok çeşitli durumlara da şahitlik ettim fakat sonuçta şunu gördüm ki kişi ihanet etmeye meyilli olduktan sonra, hangi ortamda olduğunun önemi kalmıyor ve bir şekilde yolunu buluyor.

İhanet, kişinin bakış açısı ile alakalı bir durum ve bunu yapmak istedikten sonra ortam yaratmak hiç de zor değil. İnternet olmaz da market olur veya aynı apartmanda oturduğu kişi ile bile eşini aldatanlar var yani kısacası arada güven ve güçlü bir sevgi bağı oluşmuyorsa ihanet kaçınılmaz olmaktadır.

Sosyal medyada ise hızlı tanışmalar yaşanması elbette büyük bir sorun teşkil ediyor çünkü normal zamanda 3-5 yeni insan tanıma şansın varken, sosyal medyada bu sayı katlanıyor ancak yine de her insanın ihanete yatkın olduğunu düşünmüyorum çünkü bazı insanlarda demir gibi bir irade var ve hiçbir koşuldan etkilenmeyebiliyorlar.
Acenta alanında hiç çalışmadım ama otelciliğin neredeyse bütün departmanlarında çalıştım. Anadolu turizm lisesi çıkışlı olduğum için sırasıyla kat hizmetleri, garson, bellboy, resepsiyon, rezervasyon falan derken baya oldu :)
yetmezmiş gibi üstüne formasyon alıp turizm lisesinde stajyer öğretmenlikte yapmıştım. Sektörün her dalında varım gibi bir şey :)

sosyal medya bağımlılığı kaynana virüsünü de solladı ya yatacak yeriniz yok mark bey ve türevleri... evliliğimi feysbuk zora sokacaksa evlenmem ben, kaynanam zora sokmalı... sonra vurmalıyım ensesine bi tane "yaauv kaynana" demeliyim. sen oğlunu oğlun olarak gördüğünden anlamıyon da ben onun ne salak olduğunu biliyorum demeliyim. sonra demeli e niye sevdin o zaman fitne gelin... ve fonda bir müzik elimde ince belli çay bardağım, evde kaldı zannedilen kız bakışımla "hangimiz sevmedik çılgınlar gibi" demeliyim ve kaynanamla öpüşmeliyiz... bu sahneye de sızdı kaynana virüsü allah kahretmesin... rüyamda ne gördüm de geldim sabah sabah ne diyom...
Ya senin aklına nasıl geliyor böyle düşünceler kelimeler.. Sen nasıl bi şeysin : )

Geri