Evlilikleri zora sokan virüslerden biri sosyal medya bağımlılığı

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Evlilikleri zora sokan virüslerden biri sosyal medya bağımlılığı

Duyguları önemsemek dinlemek fikirlere saygılı olmak beraberliğe inanmak ve çözümü hedeflemenin iyi evlilik için temel kurallar olduğunu belirten Bıçakçılar genelleme yapmak akıl okumaya çalışmak rekabet tehditgeçiştirmek alaya almak ve sorunları geçiştirmeyi ise evliliğe zarar veren virüsler olarak nitelendirdi. Son yıllarda evliliğe zarar veren bir diğer virüsün ise teknoloji sosyal medya ve akıllı telefon bağımlılığı olduğunu kaydeden Bıçakçılar "Evliliğiniz kötü gidiyorsa sosyal medyadan uzak durmalısınızilişkinize virüs bulaştırırsınız" dedi.
Dikkat edilmeli

İlişkisi kötü giden çiftlerin kendini çökmüş hissediyor. "Sosyal medya bağımlıları kendi kırgınlığını kederini yaşamak yerine önce eski sevgililer sosyal medyada arıyor ya da yeni alternatiflere bakmayı tercih ediyor. Biz aslında sosyal medya konusunda yasaklayıcı bir zihniyete sahip değiliz ama sizin bağışıklık sisteminiz zayıfladıysa nasıl dinlenmek zorundaysanız ilişkiniz kötü gittiğinde de sosyal medya konusunda dikkatli olmalısınız.

Pandemi döneminde ayrılıkların büyük çoğunluğu sosyal medya üzerinden aldatmalar olmuş.

Telefonu kısıtlayacak halimiz yok canım ilkel miyiz o kadar... Alırız bi 3310 bakarız keyfimize mis gibi...

Çiftlerin sosyal medya kullanmalarında sorun yok fakat ne amaç için kullandıkları önemli elbette.
Yazıda da ifade edildiği üzere, sorunlu bir evlilik ya da duygusal bir boşluk varsa bu ortamda birilerinden etkilenme olasılığınız artar fakat sağlıklı bir evlilik ya da ilişki yaşayan kişiler açısından böyle bir sorun ortaya çıkmayacaktır.
Günlük yaşamda da çok sayıda ortama girip insan tanıyoruz ve en fazla aldatma amaçlı tanışma yaşanan yerler de spor salonlarıdır.

Ben katılmıyorum. Evliliği zora sokan şey, evliliğin kendisidir

en fazla aldatma amaçlı tanışma yaşanan yerler de spor salonlarıdır.

Lefty güldüm yahu.
Ama daha cok neye bilio musun?
Sporun ihtihar olusuna bu durumda:D

en fazla aldatma amaçlı tanışma yaşanan yerler de spor salonlarıdır.

Lefty güldüm yahu.
Ama daha cok neye bilio musun?
Sporun ihtihar olusuna bu durumda:D
@ArifÇ. gibi ben de anılarımı anlatmaya kalkarsam roman olur.:)
Spor salonuna tek üyeliğim hiç olmadı ama otel spa üyeliğim olduğu için neler gördüğümü, nelere şahit olduğumu sana anlatamam. Çocuğunu mini club ortamına bırakıp sevgilisi otel odasına çıkan mı istersin yoksa masaj odalarına kapanan mı? Hepsi de evli insanlardı ne yazık ki...

Spor salonuna tek üyeliğim hiç olmadı ama otel spa üyeliğim olduğu için neler gördüğümü, nelere şahit olduğumu sana anlatamam. Çocuğunu mini club ortamına bırakıp sevgilisi otel odasına çıkan mı istersin yoksa masaj odalarına kapanan mı? Hepsi de evli insanlardı ne yazık ki...
Hic görmedim öyle seyler.
Yuzmeye giderdim halbusi düzenli olarak pandemiden önce.

Öyle mutlularsa¿
Bazen anliyorum ya.Zamanla evlilik skici geliyor galiba.
Her yer firsat her yer davet Lefty hanimcigim.
Karsi konulmasi zor:D

Hic görmedim öyle seyler.
Yuzmeye giderdim halbusi düzenli olarak pandemiden önce.

Öyle mutlularsa¿
Bazen anliyorum ya.Zamanla evlilik skici geliyor galiba.
Her yer firsat her yer davet Lefty hanimcigim.
Karsi konulmasi zor:D
Benim bahsettiğim otelller de 5 ya da 7 yıldız ve aslında kimse kimseye dikkat etmez fakat 3-6-9 aylık üyelik paketleri oluyor, her şey dahil (havuz, spor salonu, spa, deniz v.s) ve bu ortamda sürekli aynı insanlar bir arada olunca bir şekilde tanışma da oluyor ve sonrası da kişinin insiyatifine kalmış hatta animatörler ya da spor eğitmenleri ile aşk yaşayanlar bile vardı.:)

Evliliğe çok erken yaşta yönelmemek gerekiyor ve kişi ne istediğinden emin olmadan evlenmemeli yoksa ilerleyen süreçte mutsuz olup başka arayışlara girebiliyor.

Benim bahsettiğim otelller de 5 ya da 7 yıldız ve aslında kimse kimseye dikkat etmez fakat 3-6-9 aylık üyelik paketleri oluyor, her şey dahil (havuz, spor salonu, spa, deniz v.s) ve bu ortamda sürekli aynı insanlar bir arada olunca bir şekilde tanışma da oluyor ve sonrası da kişinin insiyatifine kalmış hatta animatörler ya da spor eğitmenleri ile aşk yaşayanlar bile vardı.:)

Evliliğe çok erken yaşta yönelmemek gerekiyor ve kişi ne istediğinden emin olmadan evlenmemeli yoksa ilerleyen süreçte mutsuz olup başka arayışlara girebiliyor.

Kaç para bu paketler, ben de almak isterim belki (:
En iyisi yaşlanınca (+50) evlenelim, böylece aldatma ve boşanma olmaz.

Ben katılmıyorum. Evliliği zora sokan şey, evliliğin kendisidir
Evlilik, iki insanın tüm yaşamını birbirine ve doğacak çocuklara adaması anlamına geliyor ve kimisi başarılı olurken kimisi de yarı yolda kalıyor. Günümüz şartları evliliği daha da zor hale getirdi fakat biyologlara sorduğumuz zaman aldığımız cevap net: "Evlilik insan doğasına ters" diyorlar.
Başarılı ve mutlu çiftler de var ancak sayı olarak çok az ne yazık ki.

Hiii.Taniniyor.Anladim.
Tam tiyatroluk ortammis.Yak sigarani izle.pp Icimizdeki voyörluğun zincirlerini kiriyorlar Lefty hanim.
Amatör ve spor hocalari da idsel bir fantazi galiba :D

Mutluluk cok overrated Leftycigim.
Evlilikte aramak hata bence.
Ama herkesin anlayisi farkli tabii.

Kaç para bu paketler, ben de almak isterim belki (:
En iyisi yaşlanınca (+50) evlenelim, böylece aldatma ve boşanma olmaz.
Otele ve bulunduğun şehire göre fiyatlar değişir fakat bazıları yıllık pakette indirim ya da kredi kartına taksit de yapabiliyor. Yaşadığın yerdeki otellerden fiyat alabilirsin çünkü her ilde aynı olmaz, çok da ucuz değil ama en azından kaliteli bir hizmet alıyorsun.

Çocuk sahibi olmak isteyenler için 50 yaş biraz geç sayılır.:) Elli yaş üzeri hiç aldatmıyor değildir ama oran biraz daha düşüktür tabii...

Otele ve bulunduğun şehire göre fiyatlar değişir fakat bazıları yıllık pakette indirim ya da kredi kartına taksit de yapabiliyor. Yaşadığın yerdeki otellerden fiyat alabilirsin çünkü her ilde aynı olmaz, çok da ucuz değil ama en azından kaliteli bir hizmet alıyorsun.

Çocuk sahibi olmak isteyenler için 50 yaş biraz geç sayılır.:) Elli yaş üzeri hiç aldatmıyor değildir ama oran biraz daha düşüktür tabii...

Yaşadığım şehirin fantezi dünyasına güvenmiyorum, verdiğim paraya değmezse :(
Çocuk şart mı, evlatlık düşüncesi uzak gelmemeye başladı bana.
Ben en iyisi ayağı çukurda biriyle olayım, aldatmaz herhalde ölüme yakınken .dd

Hiii.Taniniyor.Anladim.
Tam tiyatroluk ortammis.Yak sigarani izle.pp Icimizdeki voyörluğun zincirlerini kiriyorlar Lefty hanim.
Amatör ve spor hocalari da idsel bir fantazi galiba :D

Mutluluk cok overrated Leftycigim.
Evlilikte aramak hata bence.
Ama herkesin anlayisi farkli tabii.
Buralarda yaptığım gözlemler sonucu çok şey öğrendim.:)
Katılıyorum ancak toplum sana evlilik dayatması ile beraber evli-mutlu-çocuklu dayatması da yapıyor. Evlenip çocuk sahibi olmak istemeyen bir arkadaşım şu an cinnet halinde çünkü akrabaları dahil herkes onda ya da eşinde bir sorun olup olmadığını araştırmaya başlamışlar.:) Bu dünyada hiç kimse seçimlerinde yeterince özgür değil maalesef...

Yaşadığım şehirin fantezi dünyasına güvenmiyorum, verdiğim paraya değmezse :(
Çocuk şart mı, evlatlık düşüncesi uzak gelmemeye başladı bana.
Ben en iyisi ayağı çukurda biriyle olayım, aldatmaz herhalde ölüme yakınken .dd
Sadece sağlıklı yaşam için gelen insanlar da var ve güzel dostlar da edinebiliyorsun fakat dediğim gibi kimin ne için geldiğini anlamak pek kolay olmuyor.

link verebilir misin?

Buralarda yaptığım gözlemler sonucu çok şey öğrendim.:)
Katılıyorum ancak toplum sana evlilik dayatması ile beraber evli-mutlu-çocuklu dayatması da yapıyor. Evlenip çocuk sahibi olmak istemeyen bir arkadaşım şu an cinnet halinde çünkü akrabaları dahil herkes onda ya da eşinde bir sorun olup olmadığını araştırmaya başlamışlar.:) Bu dünyada hiç kimse seçimlerinde yeterince özgür değil maalesef...
Mahalle baskisi her alanda var maalesef.
Bunun geleneksel ve etniksel nedenleri mevcud.Konuyu uzatmiyacagim fakat aldatilan eslerin bir konsorsiyum kurup aldatan esleri ayak islerinde calistirmalari lazim.Of bi ton is bu da ya:D
Cogu partner kendi partnerinin onu aldattihini biliyor Lefty.
Biz bosuna yirtiliyoruz.Modern insanin derdi baska insanlara göre devede kulak.
Benim midemi bulandiriyor mu?Evet.Ama benim midenin bulanmasi onlarin umrunda mi.?Sanmiyorum.

Geri