Bak evli tüm forumsalcılar evliyim diyor. Saklayan yok. Saklayanların hepsi ircci…Sen sus evli çocuklu…
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bak evli tüm forumsalcılar evliyim diyor. Saklayan yok. Saklayanların hepsi ircci…Sen sus evli çocuklu…
Bak evli tüm forumsalcılar evliyim diyor. Saklayan yok. Saklayanların hepsi ircci…
Abi o forumsalcılar irc ortak kümesindeler aynı zamanda. İrcte takılan forumsalcı yarımdır, eksiktir, noksandır.Babalık sende hafıza kaybına yol açmış
Abi o forumsalcılar irc ortak kümesindeler aynı zamanda. İrcte takılan forumsalcı yarımdır, eksiktir, noksandir
AgabeBenden gizli giriosa eşim amasiz fakatsiz ayrılma sebebi ama şahsen istemezdim girmesini bende girmem tabikide
Bu gerçekmivalahi benim eşim gelicek karşı cinse burda kiss kalp filan atıcak anladım kardeşim aynen
amasız fakatsız ayrılık sebebi yazanlar gelmeden
Tamda bekarlar takılmasın demeye gelmiştim dndndEvlilerin yerinde olsam bekarların forumda takılması diye konu açardım fkkfkfk
Tez elden evlenirsin biri de gelir de yorumlar evli evli giriyor ay şuna bak diye 😂😂amin çok amin 🙏🥰🍒Aciyorum gelinn...
Yalniz evli degilim, adads
KIskandirmaya girerim tabisiii afsfsfTez elden evlenirsin biri de gelir de yorumlar evli evli giriyor ay şuna bak diye 😂😂amin çok amin 🙏🥰🍒
Ay kiraz şey oldu Napiim çok seviyom kirazı 🍒🍒🍒
Kıskandırmak hobimiz 😂😂🍒🍒🍒KIskandirmaya girerim tabisiii afsfsf
Kirazlar cok tatliss, ben de severim🍒 bi de cilek. 🍓🍒
Tez elden evlenirsin biri de gelir de yorumlar evli evli giriyor ay şuna bak diye 😂😂amin çok amin 🙏🥰🍒
Ay kiraz şey oldu Napiim çok seviyom kirazı 🍒🍒🍒
Dün dündür bugün bugündür demiş siyasetçi ay hangisiydi işte o demiş yani biri 😂😂Seninde zamanında bekarken evlıler forumda gezıyor dıye postların vardı hatırlıyormusun
Yoksa etme bulma dunyasımı dıyorsun cimcime![]()
Dün dündür bugün bugündür demiş siyasetçi ay hangisiydi işte o demiş yani biri 😂😂
ben eskiden inadına yapıyordum artık yapmıyorum cimcimelikten 1. Lige terfi ettim şampiyonalar ligindeyim koca yarıştırıyoz artık he hereyt 😂😂 kiraz yiycem mi 🍒🍒