Tibet
Altın Üye
Takılmasında sorun yok ki. Kimse kimsenin hayatına da karışamaz. Günahsız insan var mı? Bu günah işlenmeli güzellemesi de değil. Sadakat ve aile çok çok önemli kavramlar. Ama sonuçta herkes özgür bir birey. Herkes kendi hatalarının bedelini de kendi ödüyor bu Dünyada. Bu anormal şeyleri normalleştirmede değildir. Sadakatsizliği cinayet gibi korkunç bir şey görmeye de gerek yok. Çok yanlış bir şey aldatmak ama aşırı öcüleştirmeye de gerek yok. Herkes kendi nefsini dizginlemekle görevli bu Dünyada. Hatasız insan var mı? Allah bile tövbe kapısını hep açık bırakmış. Toplum olarak bazı şeylerin yanlış olduğunu bilsek de aşırı sert tepkiler veriyoruz. Karım beni aldattı deyip namusumu temizledim deyip cinayet işleyen insanlar da var bu Dünyada. İnsanlar her konuda ahkam kesmeyi çok seviyorlar malesef. Herkes kendine baksın derim bu yüzden hep. Son olarak yine "Tibet insanlar birbirini aldatsın güzellemesi yaptı" diyen olursa diye söylüyorum; Asla öyle düşünmüyorum, öyle bir niyetimde yok, sadakat çok çok önemli ama herkesin hakim, yargıç olmaya çalışıp ahlak dağıtmasını, şu çok korkunç bir şeydir aşırı kötüdür, şunlar şunlar çok iyidir demesini garip buluyorum.
Hz. İsa peygamber, zina yapmakla suçlanan bir kadını öldürmek isteyen öfkeli kalabalığa; "İlk taşı günahsız olanınız atsın demiştir."
Bu sözden sonra herkes elindeki taşı yere atıp ve utanıp oradan uzaklamış.
Hz. İsa peygamber, zina yapmakla suçlanan bir kadını öldürmek isteyen öfkeli kalabalığa; "İlk taşı günahsız olanınız atsın demiştir."
Bu sözden sonra herkes elindeki taşı yere atıp ve utanıp oradan uzaklamış.