Evlilerin forumda takılmasını dert edinen bekar üyeler

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
şu milletin hayatına burnunu sokan tipler sanki cennetin kapısında bekleyen melek gibi..
neredeyse günah sevaplarimizi da yazıp allaha yollayacak ekstra yardım melekleri canlarim benim ya..

İlk başta kızıyordu ne gerek var diye dedim içimi döküyom cikiyom ya
Bir ara yasak koymuştu sonra burnundan girdim ağzından çıktım dedim kimse bana salça olmuyor ben kimseye salça olmuyorum kendi kendime takılıyorum cikiyom sıkıntı nerede
İyi tamam dedi böyle o günden sonra girmeye başladım hatta bir ara büyük Adam’ın doğum günüydü kaçak girdim diye yazmıştım sonunda bir şekil yolunu bulduk işte sjsjsjs
Kaçak girince de içim rahat etmiyordu söylüyordum hep her seferinde ben gene girdim ha diye sjsjsj

Benim karim burada sikayetiniz varsa iletin ağalar kajdhdhhhd
@Sade
Derdi olan bekar uye varsa ozele gelebilir (izin kagidi ile birlikte) kandjdjj
Evliyseniz ve burada takiliyorsaniz dikkatli olmanizi tavsiye ederim. Buralar pek tekin yerler degil. Bi bakmissiniz istemediginiz bir dramanin icinde bulmussunuz kendinizi. Kaldiramayacaksaniz bosuna corbaya kasiginizi daldirmayin.
Evliyseniz ve esiniz buraya uye degilse daha dikkatli olun. Bunu bir koz olarak kullanabilirler. Gunah isleyecekseniz karinizin/kocanizin oldugunu belli etmemeye calisin. Belli ediyorsaniz sirlarinizi kimse ile paylasmayin.

@Sade
Evliyseniz ve burada takiliyorsaniz dikkatli olmanizi tavsiye ederim. Buralar pek tekin yerler degil. Bi bakmissiniz istemediginiz bir dramanin icinde bulmussunuz kendinizi. Kaldiramayacaksaniz bosuna corbaya kasiginizi daldirmayin.
Evliyseniz ve esiniz buraya uye degilse daha dikkatli olun. Bunu bir koz olarak kullanabilirler. Gunah isleyecekseniz karinizin/kocanizin oldugunu belli etmemeye calisin. Belli ediyorsaniz sirlarinizi kimse ile paylasmayin.
Hocam müsait vaktiniz var mı nasihatleri canlı dinlemek isterim seans ücreti nedir?

@Sade
inşallah böyle ceviz kıranların karıları, kocaları foruma üye olur :D
ilahi bir güç buraya sürüklesin amin:D

ah be tatlım siz takılın ... ama evde karısı , kocası varken birde burada farklı bir manita yapıp takılanlar var...
istisnalar kaideyi bozmaz:*
kimseye de dert olmamalı ...

Yavrum ben bunu da anlamıyorum. Manita yapmalarının bekarlara ne zararı var ayol :D Onların hoşlandıklarını alıyorsa elinden işler değişir tabi skgskgs Namus bekçiliği yapacak kadar uzun değil hayat ya valla hiç umrumda olmaz kim kiminle kendi adıma. Her koyun kendi bacağından asılır. Yapanın da günahı boynuna. Kimseyi ilgilendiren bir durum yok. Bana dokunmayan yılan da bin yaşasın diye bildiğim tüm atasözlerini sıraladım sanırım skgjsdgjs

Forumun evlilik ya da bekarlık ya da boşanmışlık ya da dulluk ya da her hangi bir ilişki durumuyla ne alakası var anlayamıyorum asla

yazılanlara şöyle bir baktım bazı mesajlara anlam veremedim. sanal diye mi böyle rahatsınız bilemiyorum, reelde de böyle düşüncelere sahipseniz sıkıntı. anormali normal göstermek son dönemde popüler oldu sanırım. bunun bekarı, evlisi yok, normalleştirmeyin bazı şeyleri.

yazılanlara şöyle bir baktım bazı mesajlara anlam veremedim. sanal diye mi böyle rahatsınız bilemiyorum, reelde de böyle düşüncelere sahipseniz sıkıntı. anormali normal göstermek son dönemde popüler oldu sanırım. bunun bekarı, evlisi yok, normalleştirmeyin bazı şeyleri.
Tabiki sanal diye. Reelde yakınımız, sevdiğimiz biri yapsa farklı tepki veririz. Ama burada tanımayız etmeyiz. Kime ne deme hakkımız var ki? Ayrıca kesinlikle normal değil.

tabiki sanal diye. Reelde yakınımız, sevdiğimiz biri yapsa farklı tepki veririz. Ama burada tanımayız etmeyiz. Kime ne demek hakkımız var ki?
sanal reel ayrımı yapan birinin reelde tepki vereceğini düşünmüyorum. sonuçta bana dokunmayan yılan bin yaşasın değil mi? burası açık platform, bazı şeyler yansıyorsa buraya, bunlar normal karşılanıyorsa buna karşı yapılan eleştiriler de normal karşılanmalı.

ayrıca sadece ilişki, aldatma olarak da bakılmasın olaya.. evli çoçuklu olup bunu buraya yansıtan kişilerin iki mesaj sonrasında aile yaşantısına uygun olmayan yazdıkları çizdikleri attıkları fotolar da bana çok ilginç geliyor, zaman zaman düşüncelerimi de söylüyorum zaten.

sanal reel ayrımı yapan birinin reelde tepki vereceğini düşünmüyorum. sonuçta bana dokunmayan yılan bin yaşasın değil mi? burası açık platform, bazı şeyler yansıyorsa buraya, bunlar normal karşılanıyorsa buna karşı yapılan eleştiriler de normal karşılanmalı.

ayrıca sadece ilişki, aldatma olarak da bakılmasın olaya.. evli çoçuklu olup bunu buraya yansıtan kişilerin iki mesaj sonrasında aile yaşantısına uygun olmayan yazdıkları çizdikleri attıkları fotolar da bana çok ilginç geliyor, zaman zaman düşüncelerimi de söylüyorum zaten.

Sanal ve reeli bir tutan asıl bana garip geliyor k bakmayın. Sizin görüşünüz saygı duyarım. Ancak sanalda kimse reeldeki kişiliğini %100 yansıtmaz buna emin olun. Normal karşılamak ayrı bir şey bunu kendine dedikodu malzemesi yapıp, eğlence haline getirmek başka bir şey. Kendi adıma o tarz kişilerle arama mesafe koyarım. Zaten tanımam etmem benim için nickten ibaretler. Sizin de boş yere kendinize dert edinmemenizi sağlığınız açısından tavsiye ederim. Reel hayata odaklanmak en güzeli.

Sanal ve reeli bir tutan asıl bana garip geliyor k bakmayın. Sizin görüşünüz saygı duyarım. Ancak sanalda kimse reeldeki kişiliğini %100 yansıtmaz buna emin olun. Normal karşılamak ayrı bir şey bunu kendine dedikodu malzemesi yapıp, eğlence haline getirmek başka bir şey. Kendi adıma o tarz kişilerle arama mesafe koyarım. Zaten tanımam etmem benim için nickten ibaretler. Sizin de boş yere kendinize dert edinmemenizi sağlığınız açısından tavsiye ederim. Reel hayata odaklanmak en güzeli.
sanal bir karaktersiniz demek ki. konuşmaya, tartışmaya gerek yok. ayrıca hayatımda o kadar dert edineceğim şey var ki bu durumun dert listeme gireceğini mi düşünüyorsun? dediğim gibi sanal reel diye bu durumu normalleştirmeyin, buna yönelik eleştirileri de anormal karşılamayın.

sanal bir karaktersiniz demek ki. konuşmaya, tartışmaya gerek yok. ayrıca hayatımda o kadar dert edineceğim şey var ki bu durumun dert listeme gireceğini mi düşünüyorsun? dediğim gibi sanal reel diye bu durumu normalleştirmeyin, buna yönelik eleştirileri de anormal karşılamayın.

Belki de öyleyimdir. Bu da kimseyi ilgilendirmez. Sonuçta benim için sanal burası. Normal demediğimi tekrarlıyorum. Ama siz öyle algılamaya devam ediyorsunuz. Eleştirilere de saygım sonsuz. Herkesin kendi görüşü. Burası forum neticede ;)

• Beğen
Tepkiler: ne
Geri