Evliler de Sevebilir mi ?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Evet Sevebilir..
Kadın Kocasını, Koca Karısını Sevebilir...

Karaktersizse sevebilir tabi. Türkiye'de de kişiliği oturmamış çok kişiler var, uzaklarda aramamak lazım .

Kimse evliliğini evlendikten sonra başka birini seviyim üzerine kurmaz. Allah şaşırtmasın olası bi durumda boşanmak en iyisi aldatmaya hayır.

Eşini sevsin,çocuklarını sevsin.
Çok sevgi pıtırcığı ise,yanındakilerin kıymetini bilsin.
İnsan olsun.

yok anasının nikahı artık

Duygularına ve hormonların a hakim olabilen insanları tebrik etmekle beraber;

Aşk in Metafiziği kitabında okuduğumuz bir şeyi paylaşmak isterim:p

doğaları gereği bir erkeğin aşkı karşılık gördüğü andan itibaren azalır, sahip olduğu kadın dışında tüm kadınlar ona daha cazip gelir, kadının aşkı ise karşılık gördüğü andan itibaren artar. bunun sebebi doğanın türün korunmasını ve mümkün olduğunca büyük bir çoğalmayı hedeflemesidir. bir erkek kolaylıkla yılda yüzün üzerinde çocuk yapabilecekken, bir kadın ne kadar fazla erkekle sevişirse sevişsin en fazla bir çocuk yapabilir. bu yüzden erkekler her zaman başka kadınları isterlerken, kadınlar bir erkeğe bağlı kalırlar.

Fiziksel veya Degil Esinden Baskasini Dusunmek,sevmek,birlikte olmak En Būyuk ihanet ve Alcakliktir..
Ayrica Dinimizde Zinaya Girer Bu Durum..

Düşüncenin zinası mı olur, ilk kez duyuyorum. :cici:

evliler ba$ka sevemez, sevmemeli, sevmez.
ne zaman boyle du$unceleri aklimiza getirip acaba diye sorar olduk biz :T:
evli, evli oldugu $ahsi ba$ka sever, o yuzden ba$ka sevemez ^^

Eşiyle anlaşamıyordur. Kadın/ erkek fark etmiyor genelleme konuşuyorum. Evinde mutsuz ise yeni tanıştığı birini sevme oranı çok yüksek.
Aşk , saygı,sevgi biten evlilikler devam ediyot ve ettiği içinde dışarıya gözler kayıp sevebiliyorlar.

İnsanın başına her şey gelir. Olmaz dediğin şeyler olur.
Şahsi kanaatim şudur ki, iki kişi arasında temel olan şeyler bitmediyse, insanın gönlü de gözü de başkasına yönelmez. O yüzdendir ki insan bir şeylerin bittiğini görüyorsa, bu tarz şeylere meyletmeden ilişkiyi/evliliği bitirmeli.

Çünkü ötekisi hem saygısızca hem de kırıcı.

Evlenince bütün duygularınız alınıyor arkadaşlar, robota dönüşüyorsunuz

Evliler beğenmiş hemen ya hatemi ne tatlısınız jahsgs
Nesiniz siz bi örgüt falan mı :D
Beni de evlendirin

Ben bu oyunu bozarım ben de beğencem

Lari seni benim oğlana alacağım. (Bu cümle yaşlılığın ilk belirtilerindendir)

Geri