Evli olduğunuz halde başka birisini severseniz ne yaparsınız?

Konu sahibi son olarak 2512 gün önce görüldü

Evli olduğunuz halde başka birisini severseniz ne yaparsınız?

• Eşimle beraberliğimize devam eder sevdiğimi unutmaya çalışırım

Kullanılan: 6 30.0%
  • Eşimden ayrılır sevdiğimle beraber olurum

Kullanılan: 1 5.0%
  • Diğeri..

Kullanılan: 13 65.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Düşünmesi bile korkunç bekarım tamam ama yinede cevabımı vereyim.

Eşimle beraberliğimize devam eder sevdiğimi unutmaya çalışırım.

Eğer evlendiğim kişiyi Gerçekten sevmişsen başka birini nasıl sevebilirim ki?

Eşimden ayrılırım sanırım, ama eşimi çok seviyorsam başkasını sevemem ki

Bosanirim. Zira bunun ayrımına verdikten sonra fazlasıyla huzursuz bir insan olurum. Kendini kandırmak istemem.

Evlenmek gibi bir b.k yemişim yetmemiş evliyken başkasını severek ikinci b.ku yemeye ne gerek var :T:

ikisinin de kafasını keserim, kafam rahat olur. kendi kafamı kesecek değilim ya? İşim gücüm var yani. Onlar ölsün işleri ne? Kadın şeytandır gidjyrnfşsk çok mu ağır oldu?

Bu dalavere beni aşar. Beynim ruhumu terketsin.

Çocuğum varsa sanırım vazgeçmeye çalışırdım. Eğer çocuğum yoksa ve aşıksam ayrılır öyle bir birliktelik yaşardım..

Ben evliyim kız bekar ben karım yerine onu sevdim karışık ve pis durum yani.

Evliliğimi sorgulardım neden böyle olduk biz diye, çocuğum var mı onu gözden geçirirdim bu çok hassas konu ama uzatmazdım bu kötü içinden çıkılası zor durumu süründürmezdim.

Sevgim ve hayatıma devam edeceğim kişinin ne kadar yanımda olduğu ya da olacağı doğrultusunda karar verir kimseyi zor durumda bırakmadan ya evliliğimi kırtarır kızı sonlandırırdım ya da evliliğin kurtuluşu yoksa kızla yola devam derdim.

Her iki durumda da bu keşmekeş durumu aydınlığa kavuştururdum.

Büyük konuşmaksa evet büyük konuşuyorum : )
Evliysem eşimden başkasına eşime baktığım gözle bakmam,aklımı fikrimi eşimle bozardım.
Böyle bir durumda kalanlar genelde heyecan aramak isteyen kişilerdir.Sevgili olan taraf bir süre sonra sıkıcı gelecektir.

insan severek evlenmişse gözü başka birinimi görür.oydu ki severek evlenmedi sevmeye çalışır olmuyorsa açık açık söyler ayrılırlar.

evlenmeden bu soruya cevap vermem mümkün değil :D

şaka bi yanada evlenmişsin seviyorumdur zaten
aynı anda iki kişiyi sevebilicek kadar zeki değilim malesef

Yaşanmadan bilinmez. Zor bir durum. Allah kimseyi o duruma düşürmesin. Herkes için resmen çıkmaz sokak.

Geri