Evli olduğunuz halde başka birisini severseniz ne yaparsınız?

Konu sahibi son olarak 2511 gün önce görüldü

Evli olduğunuz halde başka birisini severseniz ne yaparsınız?

• Eşimle beraberliğimize devam eder sevdiğimi unutmaya çalışırım

Kullanılan: 6 30.0%
  • Eşimden ayrılır sevdiğimle beraber olurum

Kullanılan: 1 5.0%
  • Diğeri..

Kullanılan: 13 65.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
okadar da kahpe deilz.;)

zaten evlendıgım kısı omur boyu benımdır.baskasına bakmaz gozlerım

göz bakar gönül sever
evlenmemek lazım ya da sessiz olmak

Eşim dururken boyle bir ahlaksızlığı asla yapmam.Ha oldu ki sevgi bitti saygı diye bir sey var.Ben bana yapılmasını istemedigimi yapmam.

muhafızlarıma onu hareme almaları için emir veririm, sultanın kızı olmak bunu gerektirir.
kulakların çınlasın validem pieta

Esim o benim sonucta diger yarım olmus.Diger ne oldugu belirsiz kisiyi nasil sevmissem oyle de unuturum.

Muhtemel çocuğumdur seveceğim başka biri ve ona olan sevgimi motivasyon kaynağı görüp geleceğini garanti alacak bir çalışma hayatına sıkı sıkıya sarılırım

Eşimden başkasına o gözle bakmıyacağım için,başkasını sevemem
Banane bee elin adamlarındann...

Eşimden ayrılır sevdiğimle birlikte olurum.

Tabi bunu derken küçük çocuklarımın olmadığını ve eşime karşı sevgimin bittiğini, sevdiğim kişiye de aşık olduğum sonucunu çıkararak yapıyorum. Çocuklarım var ise ailemle kalırım.

Öyle şey mi olur ya evliyken ben nasil başka birinden hoşlanabirim yada sevebilirim ? Olmaz ya oldu oyle bir sey hissettigim an bosanma davasini acarim karsimda ki adama bunu yapmaya hakkim yok onunda ayni sekilde tabii .. Allah korusun!​

Beni karıştır mayın ne haliniz varsa görün :T:

Evli insanın kaşı gözü oynamamalı o yüzden böyle bi ihtimal söz konusu değil..

Allah is watching, imtihan ediliyorum diye dusunup o duygulari bastirip vazgeciririm. Kendi munzurlarima tukururdum :T:

abuuuuuuuuuuuuu töbe töbe yuva yıkamam töbe.....................

ne-kadar-salak-salak-sorular-bunlar-ya_1074086.jpg

Geri