Evli olduğunu gizleyen insan

Konu sahibi son olarak 2319 gün önce görüldü
Ortalıkta bir capkinlik söz konusu değil ise saklaması kimseyi ilgilendirmez dediğim durum.

Gizleyebilir

Canı öyle istiyordur

Hemen çapkınlık peşinde diye yafta yapıştırmaya gerek yok

Art niyet arayanların içi fesatlaşmış bence

Çoğunun bir tarafları boşanmayı yemediği için dışarda aslan evde kedi formatında çok açılımlı bir hayat sürerler. maaşlarının sömürülmesi, iliklerinin kurutulması, boynuzlarının gün aşırı parlatılması ve tüm mahalleye yatak sırları anlatılarak rezil edilmesi vaciptir bunların , ki genelde böyle olur.

Mesela bu tür ortamlar için bile olsa saklamak bana garip gelir. Kendi halindesin tamam, yeri yoktur tamam, konusu açılmamış tamam ama insanlarla tanışınca ve özellikle karşı cinstekilerle hukuk ilerledikçe hala bunu saklıyorsan, gelişmesini istediğin hayalerin var demektir. Bana kimse "kendi bileceği iş" safsatasını anlatmasın.

Ki, ülkemizde evli insanların aldatma oranları tespit edilebilse o zaman görürüm "kendi bileceği iş" diyenleri. Ülkenin neredeyse yüzde 30-40 lık bir kısmı eğitim ve kültür seviyesi fark etmeksizin bu ihanetin içerisindedir.

Sen şimdi sosyal paylaşım sitelerine üye olacaksın ve kızlı erkekli ortamlara girip evli olduğunu gizleyeceksin öyle mi? Bunu samimiyet oluşturana kadar saklamak normaldir ama bir çizgiden sonra saklanmaya devam ediliyorsa yakında asıl maksat ortaya çıkacaktır.

forum ortamlarında karşılaşmıştım yahu böyleleri ile

edebiyle oturuyorsa umrum değildir. ismini bilmediğim insanlar var burada, okumaktan keyif aldığım, okuduğu kitapları, dinlediği şarkıları, izlediği filmleri merak ettiğim. (bkz shinigami :* )

çok az kişinin özel yaşamını merak ediyorum. kimsenin istemediği şeyleri ifşa etmesini bekleyemem. bir zararı yoksa, bana ne. amaaan. sanal olmayan çevremdeki insanları merak etmiyorum Allah biliyor ya.

bana gelince evli değilim :sırıt: etrafınızda helal süt emmiş birileri varsa, talibim. gözleri su yeşili olsun, tşk.
boyum 1.65
kilom 57 falan
kara kaş kara göz bence fena değilim, gut nayt

Larien boyuna gore kilon cok,az diyet yap sen iyisimi.

Insanlarla iletisim kurarken medeni durumlarini goz onunde bulundurmak ne kadar medeni bir davranis
asil onu sorgulamak lazim.
Evli olup olmadigi ya da neden sakladigi ya da iliski durumu ki bu foruma uye olurken en sasirdigim sey
oydu iliski durumumu sordu.
damsiz almiyolar herhalde diye dusundum :)
Hayir ne yapcaksiniz acaba ? burcun, takimin niye yaziyoruz anlamiyorum. yaz nickini gir.
Insan varolmamanin dayanilmaz hafifligi ile yazar bu tur ortamlarda.

evlenirsem kocamı da çağırırım foruma, ondan sonra asıl siz hepiniz sığınaklara gizlenirsiniz. benim kocam da muhtemelen ben ve en yakın kankim gibi ruh hastası olur çünkü.djdjkd

Evli olsam eski sevgililerimin gözüne sokmak için kocaman harflerle imzama bile yazardım ama değilim dulum.. :D

Esiniz olmediyse dul degilsiniz. Esinden ayrilana medeni kanunda dul denmiyor.
Vefat durumunda dul cikiyorsunuz diye biliyorum.

Herkese baya baya potansiyel gozuyle bakiyoruz yani. Sonuc bu cikiyor.

Daha çok tek gecelik ilişki yaşamak isteyen ya da çapkınlıklar peşinde olan kişilerin durumu olmakla, diğer bir şekli de eşi ile arası bozuk olup boşanma aşamasındaki kişilerin yeni aşklara yelken açabilmek adına kendini saklama şeklidir :)

Çıktı böyle birkaç tane vergi levhasız. Ahlaktan yana da kimseye sıra vermezler öyle. Bahane belli, boşluğa düştüm. Allah muhafaza ya. Hakikaten cinayet sebebidir, Allah muhafaza. Çok zor. Allah kimsenin başına vermesin. Kadına da, erkeğe de...

Geri