Evli olduğunu gizleyen insan

Konu sahibi son olarak 2318 gün önce görüldü
Kimseyi ilgilendirmez bence.
Bu durum beni rahatsız etse -ki etmez-, nedenini sorgulamak yerine muhatap olmamayı tercih ederim.
'Rahatsız olmak' duygu durumunun sonuçlandırması gereken eylem budur.

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın banane,durum o kişiyi bağlar beni değil derim kendi işime bakarım,herkesin kendi bileceğidir sonuçta,vicdanını ve kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde takıla bilir.

Kendi fotoğrafını avatar yapmama sebebi ile aynı olabilir.
Mert, dün konuştuğumuz konu şsldkfg

gizlersin neden gizledin
gizlemedin burada işin ne
boşverin milleti
takılın kafanıza göre

Karma siir yazar gibi yorum yaziyor. Alkisliyorum :D

İnsanların hayatını yargılamayı ne seviyorsunuz.
Kimseyi ilgilendirmez.
Herkes kendi hayatından sorumludur.

Kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez.Herkez işine baksın.

Ozellerde fink atmiyorsa kendi bileceği is tabii lakin başka amaçları varsa kimse kendi hayati diyemez çünkü bir başkasını kandırması söz konusu.
Evli olmayan birinin ilgisini kibarca gecistirebilirsiniz ama evli olaninki hakaret gibi bir şey.

Bende nişanlı olmadığımı gizliyorum. :eek:

Duygularıyla oynuyorsa başkalarının bu yanlış ki bunu yapanları gördük sonunda balon gibi patlıyorlar ama kendi halinde ise ,medeni durumu kimseyi ilgilendirmez

Bazı arkadaşlarda algılama sorunu var gibi duruyor, öncelikle ben bu konuda kimseyi aşağılamadım veya yargılamadım, merak ettiğim bir soruyu yönelttim eğer o ileri geri yorumlarınızı bana yapıyorsanız önce bunu idrak edin.

Diğer bi konu tabi ki bizi ilgilendirir, şurada konuştuğunuz bir kadının evli olduğunu ve es kaza onu eşinin okuduğunu düşünün? Ki buna benzer bi olay forumda bi arkadaşımın başına geldi.

39526ce5902af5995f66695101110453.jpg

Bekar oldugunu soyleyip o sekilde davraniyosa o is cirkin baya, ama bi acidan dusununce de kisilerin medeni hallerinden bize ne :aeg:

Höff bazen ben bile diyorum evlileri banlayin .p

Evli olduğunu gizleyip edebiyle takılıyorsa tabi ki hiç birimize laf düşmez.
Açıklamak isterse açıklar ki mecburiyeti de yokturdur.
Fakat evli olduğunu gizleyip burda çapkınlık yapıyor insanlarla gönül eğlendiriyorsa bu tarz insanlar deşifre edilmeli.

Hiç bir fikrim yok.
Nışanlıyık.

başlık bi arkadaşımın attığı efso tiviti aklıma getirdi: "facebookta kendini doktorum diye tanıtıp kız düşürmeye çalışan eski kocamın da tıp bayramı kutlu olsun" ahahajadj

Hep soylemisimdir, bir insanin yasinin, cinsiyetinin, mesleginin medeni halinin bir onemi olmamali bu tarz ortamlarda. Amac, fikir alisverisi ise bunlari bilmeden de muhabbet edebilmelisiniz. Edemiyorsaniz, sizin karsidaki insana yaklasma seklinizden suphe duyarim. Ozel hayatini herkese aciklamak zorunda degil kimse.

Ancak, evli olmasina ragmen size asiliyorsa ve evli oldugunu sakliyorsa, o zaman elbette ki durum baska.

Kendi tercihidir. Sonuçta anayasal olarak her birimiz özel hayatın gizliliği esasına göre korunuyoruz. Güvencemiz bu. Eşine karşı-aldatma gibi-herhangi bir suç teşkil edecek eyleme dahil olursa, yasal olarak bunun cezasını çeker. Ancak işin bir de dedikodu ve art niyet kısmı var ki konunun asıl açılma amacı o sanırım. Gereksiz bir konu olmuş. :p

Geri