Evli olan bir kadınla ilişki yaşamaktayım

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sayın araştırmacı gazeteci @Lefty :)
Bu vakada patolojik evlilik var.
Aslında evlilik sadece kağıt üzerinde bitmemiş.

Boş kabul etmek lazım bu çifti.
Boş kabul etmek için boşanmaları gerekiyor. Çocuk da varsa onlara karşı da büyük bir yanlış ve haksızlık oluyor.

Toplumda evlilik dışı ilişki yaşayan herkesin bir bahanesi var ancak kimse boşanmaya yanaşmıyor. Peki evli birine yönelenlerin derdi nedir? Bekarlardan talep görmüyor olmak mı?

Boşanıp herkes özgürce hayatını yaşayabilir ancak bu şekilde üçü de tüm saygınlıklarını kaybetmiş durumdalar ki yakın çevrelerinin bildiğini de sanmıyorum, bilenler zaten görüşmek istemeyecektir.

Evlilik için imza atarken bu sorumluluğun ne anlama geldiğini bilmek gerekiyor ve olmuyorsa da boşanılır ancak böyle çirkin ilişkiler yaşanmaz.

Karmaşık ilişkiler. Bu tür ilişkilerde mutlaka üzücü şeyler yaşanıyor. Kağıt üzerinde de olsa bir taraf evli ve kadının evli olduğu adam bir şekilde varlık gösterebiliyor işte kadının yaşamında. Bir de kadın şimdi boşanmak istese, elde karşılıklı mesajlaşmalar var. Neyse onlar ayrı konu zaten. İşin benim için ahlaki, etik ve vicdani boyutu da var ama herkesin bu anlayışları aynı değil, koca koca insanlar ve zaten ben de bunu ahlakçı bir yerden yazmıyorum. Daha önce de benzer bir konuyla alakalı yazmıştım, o zaman da çok vicdani bir yerden yazmıştım. İnsan bu tür ilişkileri kendine layık görmemeli ve yük gibi taşıyacağı bir gönül ilişkisinin içine girmemeli bence. İnsanların bu tür ilişkileri seçmesinin psikolojik bir boyutu var ama bu da konumuz değil:d herkes geçmişle olan bağını tamamen bitirip göğsünü gere gere yaşayacağı ilişkilere girmeli. İnsanın başına her şey gelir, yanlışa da düşer ama çok şükür ki insan irade sahibi bir varlık, tercihlerini kendisine layık olandan, daha dürüst olandan yana kullanabilir. Bu dünyada mutlu ve huzurlu olmanın yollarından biri bu, yüklerden arınmak, kaostan, karmaşadan uzak durmak. Herkese sağlıklı günler diliyorum jdjd

Karmaşık ilişkiler. Bu tür ilişkilerde mutlaka üzücü şeyler yaşanıyor. Kağıt üzerinde de olsa bir taraf evli ve kadının evli olduğu adam bir şekilde varlık gösterebiliyor işte kadının yaşamında. Bir de kadın şimdi boşanmak istese, elde karşılıklı mesajlaşmalar var. Neyse onlar ayrı konu zaten. İşin benim için ahlaki, etik ve vicdani boyutu da var ama herkesin bu anlayışları aynı değil, koca koca insanlar ve zaten ben de bunu ahlakçı bir yerden yazmıyorum. Daha önce de benzer bir konuyla alakalı yazmıştım, o zaman da çok vicdani bir yerden yazmıştım. İnsan bu tür ilişkileri kendine layık görmemeli ve yük gibi taşıyacağı bir gönül ilişkisinin içine girmemeli bence. İnsanların bu tür ilişkileri seçmesinin psikolojik bir boyutu var ama bu da konumuz değil:d herkes geçmişle olan bağını tamamen bitirip göğsünü gere gere yaşayacağı ilişkilere girmeli. İnsanın başına her şey gelir, yanlışa da düşer ama çok şükür ki insan irade sahibi bir varlık, tercihlerini kendisine layık olandan, daha dürüst olandan yana kullanabilir. Bu dünyada mutlu ve huzurlu olmanın yollarından biri bu, yüklerden arınmak, kaostan, karmaşadan uzak durmak. Herkese sağlıklı günler diliyorum jdjd

İnsan utanç duyacağı bir ilişkiyi neden yaşar ki? Hayatınızda biri varsa onu gururla her yerde her ortamda yanınızda taşırsınız ve şayet olmuyorsa da o ilişki biter. Toplum baskısı boşanmaya izin vermiyor da evlilik dışı ilişkiyi mi onaylıyor? Tüm bunlar bahane maalesef.

Üçüncü bir şahsın varlığını kabul eden hiç kimse aşktan bahsetmesin çünkü bunun adı aşk değil, elde etme takıntısıdır. İnsan birini gerçekten sever, aşık olursa onu asla üçüncü bir şahısla paylaşamaz.

İrade olarak zayıf insanlardan her şey beklenir, bu sebeple dostluk kuracağınız insanın bile iradesi güçlü olmalıdır.

Şunuda söyleyeyim bu tür birliktelik yaşayanların sayısı oldukça fazla. Hatta TV programlarında bile sürekli böyle vakaları işliyorlar. Esra Erol'un programında sürüsüne bu tür çarpık ilişki örnekleri işleniyor.

sıkıntılı işler yapma etme yavrucuğum ileride üzülürsün.

Ben bu konuları affetmem biliyorsunuz daha önce bahsetmiştim şıllık tatlısı ile gelen evli bayanı...Sonuç olarak şuan gelemiyor tatlı şıllık degildi çünkü cevabini aldi ve gitti ...Herkes özgürce yaşamalı evet ama yalanlarla değil , iki kişilik bir ilişkiye diğeri ile bitmeden 3.bir kişi eklenemez eklenmemeli...

konuda iki gavator görüyorum. kadına da ne diyim, birine bi şey demeye korkuyorum artık. aşık olmadan evlenmenin sonuçları mıdır nedir? bi adam nasıl böyle bir şeyi bilip görüp de boşanmaya yanaşmaz? ayrı coğrafyaysa nasıl öğreniyor, hadi öğrendi. maaşına bile el koyan bi manyak bunu görüp nasıl sana zarar vermiyor? mantık hatalarıyla dolu.. ve muhtemelen yalanlarla da.

Evli kadının-erkeğin eşlerini aldatması çok iğrenç mide bulandırıcı geliyor ve sayıları da çok maalesef Allah herkesi dengine düşürsün

Çakralar yerinden oynar öyle diyeyim..ddd

konuda iki gavator görüyorum. kadına da ne diyim, birine bi şey demeye korkuyorum artık. aşık olmadan evlenmenin sonuçları mıdır nedir? bi adam nasıl böyle bir şeyi bilip görüp de boşanmaya yanaşmaz? ayrı coğrafyaysa nasıl öğreniyor, hadi öğrendi. maaşına bile el koyan bi manyak bunu görüp nasıl sana zarar vermiyor? mantık hatalarıyla dolu.. ve muhtemelen yalanlarla da.
Beğendim

kadının kocası yakalarsa o da senin üzerinde ilişki yaşayabilir beyefendi.

Ahlaki açıdan bakıldığında evliyken ilişki yaşamak, verilen sözlere ihanet anlamına gelir. Birlikte kurulan hayaller, paylaşılan zorluklar ve emekler yok sayılmış olur. Sorunlar varsa çözüm yolu gizli ilişkiler değil açık iletişim ve gerekirse yolları dürüstçe ayırmaktır. Evliyken ilişki yaşamak geçici bir tatmin uğruna kalıcı değerleri yıkmaktır. Sadakat, evliliğin yükü değil, onu anlamlı ve güçlü kılan en temel değerdir bence. Maalesef günümüzde bu değerler ve aile birliği adına çok fazla yıkım görüyorum. Özellikle TV programlarının dizilerin bu durumu normalleştirmesi ne kadar çığırından çıktığının da bi göstergesi...

Geri