Evli olan bir kadınla ilişki yaşamaktayım

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben sadece kağıt üzerinde evli olan bir kadınla ilişki yaşamaktayım. Eşi ile ayrı coğrafyada yaşayan, arada gelip maaşını elinden alan bir erkekle evli bu kadın. “Toplum, çevre, el ne der?” vs. sebeplerle boşanmamış. Eşi benimle olan ilişkisini de öğrendi. Sevgilim boşanmak istediğini söyledi ama kocası yanaşmadı. Cinsel içerikli mesaj ve görüntüleri gördü karşılıklı olanları da… Ben biliyorum yanlıştayım ama seviyorum ne yapmalıyım?

Ben biliyorum yanlıştayım ama seviyorum ne yapmalıyım?
Evli ya da ilişkisi olan biri ile birlikte olan kişi hatayı sadece kendinde arasın ayrıca bu sevgi değil, doğrudan saplantı çünkü sevginin olduğu yerde kimse sevdiğini bir başkası ile paylaşmayı kabul etmez. Kadın ve eşi de ne yazık ki irade olarak zayıf kişiler ve bu çirkinliğe ortak olmuşlar. Sonuçta üç benzer karakter yan yana gelmiş ve üçü de birbirinden beter...

İnsan kendine niye bunu yapar sorusunun cevabı ise irade zayıflığıdır, kısaca zayıflıktır.

Son düzenleme:
toplum çevre ne der ney lan
kadına söyleyin ayrılsın bundan

c....d ne kadar ahlaksızsa bu da aynı o kadar ahlaksız .

ayrıca çiftlere boğa olunur bir dm uzaktayım asdfgasgqwert

Moderatör tarafında düzenlendi:
O kör kütük aşık ama isim vermiyo jfjjfjf
Bir tek ben biliyorum. Ama soz verdigim icin soyleyemem.

Konuya donersek bir cevap yazmayacagim artik bu tarz seylere. Yasayiciya ulasmayacak cunku. O zaman ne demeye yazayim.

Kalben bitmiş bir evlilik ve sadece resmiyette devam ediyorsa, problem hala devam ediyor demektir. Şimdi siz sevgilinle fiki fiki yapsanız ve bir çocuk doğsa bu otomatikmen kadının evli olduğu adamın üzerine kayıt oluyor diye biliyorum, herhalde sistem böyleydi. Babası olduğun çocuğun neden başkasının soyadını alsın ? En sağlıklısı, uygunu iki tarafında bekar olması bence.

Gayet normal. Oyna devam.
Neresi normal? Evlilik dışı ilişkileri ya da evli biri ile birlikte olmayı normal mi karşılıyorsun? Üç kişi de halinden memnun demeye çalışıyorsan da kusura bakma ancak ortada normal bir durum yok ve sadece tarafların birbirini kullandığı iğrenç bir ilişki modeli var.

Bu arada aldatma ile ilgili aşağıdaki yorumu da sen yazmıştın.

Bu durumda karı boşanır. Beş kuruş da nafaka verilmez. Çocuklar da kendisine kitlenir. Baksı norospu
Karımı seviyorum ama affedebilir miyim bilmiyorum

Sayın araştırmacı gazeteci @Lefty :)
Bu vakada patolojik evlilik var.
Aslında evlilik sadece kağıt üzerinde bitmemiş.

Boş kabul etmek lazım bu çifti.

Geri