Evli insanla aşk yaşamak..

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Kadın da olsa erkek de olsa evli olduğunun bilincinde olup karşı tarafa set çekmesini bilecek yoksa hayatındaki insanın da ona saygısı, sevgisi ve güveni kalmayacaktır.

Bana yapılırsa rahatsız olacağımı düşündüğüm hiçbir şeyi hayatımdaki insana yapma hakkı da görmüyorum, aslında olay bu kadar basit.
insan ilişkileri düşüncede çok net olabiliyor leftyciğim ama yaşamaya gelince herkes için her zaman düşündüğü şekilde ilerleyemeyebiliyor. insanın olduğu her yer her şeyi yaşamaya çok açık bir alan ve uçsuz bucaksız birçok duygu barındırıyor, o yüzden sanırım bu tarz şeyler insanlık var olduğu sürece devam edecek. böyle şeyler yaşanmamalı demek yaşamaya engel olmuyor, bunu yapan şöyledir, böyledir deyince de olaylar çözülmüyor. böyle şeyler yaşıyorsan bunun sorumluluğunu almayı bileceksin, bahaneler uydurmayı değil. kimsenin heyecanlarının cezasını çekmeye gelmedik biz dünyaya... allah herkesi duygusundan şaşırtmayan, yolundan çıkarmayan, kıçı başı oynamayanlarla karşılaştırsın. hayır çünkü BEN YOLARIM YANİ. cuma cuma güzel dua ettim...

Evli insanlarla fingirdesip sonra gelip buraya
Bu durumun cok yanlis oldugunu savunanlar burdami?

Kiniyorum

hep inkar edilsede yada alcagı tepkilerden korkup itiraf edemesede herkesin hayatında en az bir kere yaşadığı bi durum.Zaman zaman burda bile şahit olduk.Ama bizi ilgilendirirmi tabiki ilgilendirmez herkesin hayatı kendine ve herkes hayatını mutlu oldugu sekilde yaşamalı.

Sanıldığı kadar yaygın bir durum olduğunu düşünmüyorum. Evli kadınların büyük bölümüyle iletişime gecmenin bile pek mümkün olduğunu sanmıyorum.

Evliyken aşk yaşamak… çocuk falan olmamıştır inş. Onu da soralım bilirkişilere ahamsöskhxncnc

Evliyken sevgili yapanlar sonrada yooo yalan soluosun ben ole bisi yapmadim yapmam diyenler bi sad atabilirmi yorumuma

Sosyal medyada sayıları fazla olabilir ama gerçek hayatta öyle olduğunu sanmıyorum.
Müge Anlı, Esra Erol izle o zaman. 1 kg et alan Bayrama kaçan ablaları gördü bı gözler… hdjdh
Yani tabii ki hepsine genelleyemeyiz ama azımsanmayacak kadar da varlar.

Müge Anlı, Esra Erol izle o zaman. 1 kg et alan Bayrama kaçan ablaları gördü bı gözler… hdjdh
Musluğuna tamire gelen çocuğa aşık olan teyze favorim. “Ne diiğimm gızım gurban kestiydik gavurma yaptım aşk böyle bişi ellam” ahansmdkdjfncncncn

Oralara çıkanlar ahlaki olarak tamamen yozlaşmış olan toplumun en alt kesimi. Dediğin gibi geneli yansıtmıyor.

Gizleyende cok.
Sanalda Emin olmadiginiz kisilerle yakinlasmayin.
Iyk.

Bir arkadaşımın böyle işleri vardı kızdım ve uyardım sana yakışmıyor yuva yıkma dedim daha yapmıyor pezemenk. Kocası gelse bu arkadaşımı eşek sudan gelimceye kadar dövse gidip adamın elini sıkardım.

Geri