Evli insanla aşk yaşamak..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Geçenlerde asansörde komşu hanımlardan biri parmağında yüzük olmasına rağmen eşimi salakça rahatsız etmiş…
Asansörde onunla denk gelmeyi bekleyeceğim……!!
(Yöö hiç kıskanç değilim..)
Saçmalama sen Bihter ziyagilsin kendine gel ! Sjssjsj

Fingirdesip fingirdesip cok igrenc bi durum yazasim var ayhhhh
20161207_213109.png

Evet sanalda sevgilisine şiirler yazanları gördü bu gözler

evde karın var laann git ona şiir oku

cibiliyetsizler işte püüü kalıbınıza

Onlar daha da cibilliyetsiz işte
Sorun bu zaten. Kendi başlarına gelsin istemezler, tepki verirler ancak başkasına yapılmasını da hak görürler. Ne yazık ki bu tip iki yüzlü insanların sayısı her geçen gün artıyor.

Yaşayan kişiler için bu görsel?
Hayır evli biri eşini aldatacak olsa bunu ulu orta yapmaz. Gizli kapaklı yapar.

Genele açık yapılan mizah/şakalaşma/samimiyet gösterileri/ dostluk söylemlerinin altını oyup oyup kendince bir sonuca varan insanlara bu görsel.

Bu arada konusu açılmışken size bir konuda katılmıyorum Lefty Hanım. Evet evli olduğunu bildiğiniz biri ile flörtleşmek doğru değil, ama siz bir sadakat yükümlülüğü altında değilsiniz. Sadakat yükümlülüğü altında olan, birine söz veren kişi evli olan kişi.

O yüzden asli kusurlu evli olandır.

Hayır evli biri eşini aldatacak olsa bunu ulu orta yapmaz. Gizli kapaklı yapar.

Genele açık yapılan mizah/şakalaşma/samimiyet gösterileri/ dostluk söylemlerinin altını oyup oyup kendince bir sonuca varan insanlara bu görsel.

Bu arada konusu açılmışken size bir konuda katılmıyorum Lefty Hanım. Evet evli olduğunu bildiğiniz biri ile flörtleşmek doğru değil, ama siz bir sadakat yükümlülüğü altında değilsiniz. Sadakat yükümlülüğü altında olan, birine söz veren kişi evli olan kişi.

O yüzden asli kusurlu evli olandır.
Elbette ancak sonuçta evli olan birine adım atmak da bir nitelik / irade sorunudur.
Evli kişi boşluğa düşebilir ya da bazı sorunları vardır v.s Bu durumu fırsata çevirmeye çalışan kişiler de olabiliyor.
Evli olan kişi elbette asıl sorumlu ancak evli olduğunu bile bile o kişiye asılan da bana göre davranışından sorumludur.

Eşin, o kişiye tavır koyması ve izin vermemesi gerekir.

Şahsen benim hayatımdaki kişiye hiçbir kadın yakın davranış gösteremez, buna izin verirse evli olmasak da o ilişki biter.

Ben buna hiç katılmıyorum tabiki ikisi de hatalı ama evli olan daha hatalı evlilik zaten sadakatin resmileşmesi değil mi ? En ufak bir aldatma durumu varsa zaten ilişki bitmiştir yok boşluktaydım aklımı karıştırdı yok şöyle böyle no no yaniii

ya hû, edep yâââ hûuuu.

birlikte olduğunuz, olmaya çalıştığınız, olacak gibi olduğunuz her insan ya evli ya sevgilisi var bilmem ne, saftirik olmayın, çok çok sizden saklıyordur, geri zekalı değilseniz anlarsınız,

bak bak ne oldu normalsözlük'te, bir karı vardı, bu nasıl darlıyor beni, ben klasik burnum hava, ay hoşt, ben kıllandım bundan, dedim ben sana güvenemem senin götün başın ayrı oynuyor, içime sinmedi, ben allahu tealanın sevdiği bir kulum, hemen ayan olur bana, dedim bu yaş ayak,

ne çıktı, evli,
ayrılacakmış zaten bilmem ne, dedim bb, bu tekila başında ağlamış gözlerle filan foti atıyor,

nasıl da dirayetli kalmıştım ama, yâr olmadım tabii ki, fıstık gibi oğlanım turşumu kurucam.

Ben buna hiç katılmıyorum tabiki ikisi de hatalı ama evli olan daha hatalı evlilik zaten sadakatin resmileşmesi değil mi ? En ufak bir aldatma durumu varsa zaten ilişki bitmiştir yok boşluktaydım aklımı karıştırdı yok şöyle böyle no no yaniii
Bahane üretmek doğru değil ancak boşanma kararı almak da kolay olmuyor ve işte bu olumsuz süreci fırsat sayan kişiler beliriyor etrafta ve onların yaptığının da yanlış olduğunu anlatmaya çalıştım.

Geri