Evli insanla aşk yaşamak..

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Hahaha çok komik oluyorlar kadin evde ne yapsaaa getiriyor... size pasta getirdim , size börek getirdim , size kurabiye yaptım...
Zıkkım getirdiğin seylerin amacını biliyoruz...
Evli arkadaşlarımın da başına geliyor ancak dalga geçmek dışında hiçbir şekilde kale almıyorlar.
Bekarlardan talep görmeyince evlilere asılmak moda oldu galiba...

Sapkınca bir düşünün vücud bulmuş hali. neresinden bakarsan ya da tutarsan tut etik değerlerin ırzına geçmektir.değerler önemlidir bunu normalleştirmek toplumsal değerleri çöpe atmaktır.bekar bekar takılın önünüzde duran mı var? evli olup buna meyleden zaten evliliği bitirmiştir. bitir öyle yelken aç, bağlı olduğun kuruma ne diye ihanet ediyorsun?

bekar tarafın tamamen kendini kullandırması ve kendisini ciddi manada ezik gördüğünün göstergesidir. ha bir de bunu yapan evli kadın/erkek diğer tarafa nazaran daha aşağılıktır. kimse yok sevgisizlik yok çocukluk travması yok bilmem ne psikolojik sebeplere bağlamasın. kötü insan kötüdür arkadaşlar.

Konuşmaya gelince kimse birinin arabasını, eşyasını ya da çocuğunu çalmaya çalışmaz ancak eş ya da sevgili olunca bu hakkı kendilerinde nereden bulduklarını anlamak mümkün değil.

Bu duruma fırsat veren eş / sevgili de nasıl bir vicdana sahiptir hiç bilemiyorum.

Çevremde karısını aldatmayan veya imkan bulsa bunu yapmayacak olan çok az insan var. Durmadan karı kız muhabbeti açıyorlar evli erkek abazanlığı diye bir şey gerçekten var galiba.

Evli olup evli olduģunu gizliyenler/saklayanlar bi sad atabilirmi reca etsem

heyecandır o ask olsa duramazsın sjflj her halükarda sonu hüsranla biter bence tabii niyetlere ve beklentilere göre de durum degisebilir. allah iyilerle karsılastırsın guzum.d

esra erolda görüyoruz sonuc hüsran

ama nedense evli kadinlar daha cok sir saklaya biliyor
daha güvenli olabiliyor bazi seylerde

Geçenlerde asansörde komşu hanımlardan biri parmağında yüzük olmasına rağmen eşimi salakça rahatsız etmiş…
Asansörde onunla denk gelmeyi bekleyeceğim……!!
(Yöö hiç kıskanç değilim..)

Geçenlerde asansörde komşu hanımlardan biri parmağında yüzük olmasına rağmen eşimi salakça rahatsız etmiş…
tamam hadi denk geldin
hadi oda sana derse bana cartacagina kocana sahip cik

belkide kocan yüzügünü sakladi
arti kocan niye gelipde sana söylüyor

sakin kocan yavas yavas yerini yapiyor olmasin?

Evlilere güvenin sır çıkmaz kocasına mı söylicek sanki …

Saçından sürümelisin bence bu kesinlikle kıskançlık değil koruma iç güdüsü kjkjkjk

tamam hadi denk geldin

Ne demek tabikide gelip bana söyleyecek biz birbirimizden bişeyler saklayacaksak niye evlendik?
Eşime güveniyorum ben asansördeyken telefonuyla ilgilenen adama meşgulsünüz heralde diye sorulmaz. Bu devirde böylesi kadınlara asla güvenmiyorum ben.

gözünle görmedikce kulaginla duymadikca hemen atilma

biz erkeklerde cesit cesit taktik vardir

birgün kadin kapiya kadar gelmis ama ben benim kariyi gene kandirdim
elaman parasini isiyor dedim
erkege yakalanma korkusu bastimi bin bir cesit yalan bulur

tamam hadi denk geldin

Kocası yüzüğü saklasa neden eşine rahatsızlığını anlatsın jsjsjsjsjsjs
Evlilikte bu küçük olaylar bile saklanacaksa neden evlilik diye bişi var o zaman jsjdjd
Amert senden korkulur asıl adgghhhj

Geri