Evli insanla aşk yaşamak..

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Peki yazanların içinde iki kişinin bu konumda insanlar ile flörtleştiğini belge ile sunsam ? :)

20 fava söylerim

Zamanında istemeden çok şeyler öğrendim :P
bak bak yine laf atıp devamını getirmemiş… napmışlar yorum olarak, kınamışlar mı

Evli ya da ilişkisi olan insanlarda şansını deneyen çok fazla kişi var maalesef ve özellikle bazı kadınlar, evli erkekleri tuzağa düşürmek için ucuz muhabbetler kurmaya çalışıyorlar. İnsanın kendine saygısı varsa kimsenin eşine ya da sevgilisine yan gözle bakmaz, askıntı tavırlar sergilemez.

Evliler de bu tarz davranışlara izin vermemelidir ve şayet haddini aşan olursa da mesafe koymalıdır yoksa eşine / çocuklarına çok büyük haksızlık yapmış olmaktadır.

İnsanların evlilik kararı alırken bu işin ciddiyetini anlamaları çok önemlidir ve eşiniz / sevgiliniz sizin toplumda birer temsilcinizdir. Hiç kimse hayatındaki insanı küçük düşürecek tavırlara fırsat vermemelidir.
İnsanın önce kendine sonra eşine ya da sevgilisine saygısı varsa bu tip durumlara dahil olmaz.

Bekarken yaşadık yaşamadık değil. Belki günahdı belki sevap ama o dönem bekardık karşımızdaki evli idi. Her ne olursa olsun yaşandı bitti. Ama artık evli barklı yuva sahibiyiz her ne kadar zamanında yediğimiz haltlar bazen önümüze çıksada artık tek yolumuz var.

heyecandır o ask olsa duramazsın sjflj her halükarda sonu hüsranla biter bence tabii niyetlere ve beklentilere göre de durum degisebilir. allah iyilerle karsılastırsın guzum.d

Hahaha çok komik oluyorlar kadin evde ne yapsaaa getiriyor... size pasta getirdim , size börek getirdim , size kurabiye yaptım...
Zıkkım getirdiğin seylerin amacını biliyoruz...
Evli arkadaşlarımın da başına geliyor ancak dalga geçmek dışında hiçbir şekilde kale almıyorlar.
Bekarlardan talep görmeyince evlilere asılmak moda oldu galiba...

Sapkınca bir düşünün vücud bulmuş hali. neresinden bakarsan ya da tutarsan tut etik değerlerin ırzına geçmektir.değerler önemlidir bunu normalleştirmek toplumsal değerleri çöpe atmaktır.bekar bekar takılın önünüzde duran mı var? evli olup buna meyleden zaten evliliği bitirmiştir. bitir öyle yelken aç, bağlı olduğun kuruma ne diye ihanet ediyorsun?

bekar tarafın tamamen kendini kullandırması ve kendisini ciddi manada ezik gördüğünün göstergesidir. ha bir de bunu yapan evli kadın/erkek diğer tarafa nazaran daha aşağılıktır. kimse yok sevgisizlik yok çocukluk travması yok bilmem ne psikolojik sebeplere bağlamasın. kötü insan kötüdür arkadaşlar.

Konuşmaya gelince kimse birinin arabasını, eşyasını ya da çocuğunu çalmaya çalışmaz ancak eş ya da sevgili olunca bu hakkı kendilerinde nereden bulduklarını anlamak mümkün değil.

Bu duruma fırsat veren eş / sevgili de nasıl bir vicdana sahiptir hiç bilemiyorum.

Çevremde karısını aldatmayan veya imkan bulsa bunu yapmayacak olan çok az insan var. Durmadan karı kız muhabbeti açıyorlar evli erkek abazanlığı diye bir şey gerçekten var galiba.

Evli olup evli olduģunu gizliyenler/saklayanlar bi sad atabilirmi reca etsem

Geri