bak bak yine laf atıp devamını getirmemiş… napmışlar yorum olarak, kınamışlar mıPeki yazanların içinde iki kişinin bu konumda insanlar ile flörtleştiğini belge ile sunsam ?
20 fava söylerim
Zamanında istemeden çok şeyler öğrendim![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bak bak yine laf atıp devamını getirmemiş… napmışlar yorum olarak, kınamışlar mıPeki yazanların içinde iki kişinin bu konumda insanlar ile flörtleştiğini belge ile sunsam ?
20 fava söylerim
Zamanında istemeden çok şeyler öğrendim![]()
Yaptıkları şeyin içinde bulunmuşlar sevgili Melis cimbak bak yine laf atıp devamını getirmemiş… napmışlar yorum olarak, kınamışlar mı
İnsanın önce kendine sonra eşine ya da sevgilisine saygısı varsa bu tip durumlara dahil olmaz.Evli ya da ilişkisi olan insanlarda şansını deneyen çok fazla kişi var maalesef ve özellikle bazı kadınlar, evli erkekleri tuzağa düşürmek için ucuz muhabbetler kurmaya çalışıyorlar. İnsanın kendine saygısı varsa kimsenin eşine ya da sevgilisine yan gözle bakmaz, askıntı tavırlar sergilemez.
Evliler de bu tarz davranışlara izin vermemelidir ve şayet haddini aşan olursa da mesafe koymalıdır yoksa eşine / çocuklarına çok büyük haksızlık yapmış olmaktadır.
İnsanların evlilik kararı alırken bu işin ciddiyetini anlamaları çok önemlidir ve eşiniz / sevgiliniz sizin toplumda birer temsilcinizdir. Hiç kimse hayatındaki insanı küçük düşürecek tavırlara fırsat vermemelidir.
Evli arkadaşlarımın da başına geliyor ancak dalga geçmek dışında hiçbir şekilde kale almıyorlar.Hahaha çok komik oluyorlar kadin evde ne yapsaaa getiriyor... size pasta getirdim , size börek getirdim , size kurabiye yaptım...
Zıkkım getirdiğin seylerin amacını biliyoruz...
hayır o kadar çok değildir ya. allah hepimizi korusun böyle şeylerden. kimseyi düşürmesin böyle şeylere.topic basligi <> turkiye'nin yuzde 45'i