Evli insanla aşk yaşamak..

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
bilginiz dahilinde değilse öğrendiğinizde hem enayiliğinize yanarsınız hem vicdani bir yük hissedersiniz. o yüzden dikkatli olunuz, uyanık olunuz. (edit öğrendiğinizde de eğer akıllı bir insansanız ve vicdanlı, bu münasebete noktayı koyarsınız)
bile isteye yapıyorsanız, bu kendime saygım yok eylemidir. ömür boyu sizinle gelir bu vicdani yük. elinizi sallasanız bekar insan bulursunuz, kendinize bunu yapmayın, böyle bir ilişkiyi kendinize layık görmeyin. hiçbir şeyden haberi olmayan diğer tarafın eşine bu muameleyi reva görmeyin, çocuk varsa ortada, çocuğa bu acımasızlığı yapmayın. ne olursa olsun, yok efendim çok mutsuzmuş, çok yalnızmış, zaten boşanacaklarmış meh. böyle şeylere inanmayın. bu sadece sizin hatanız olur.
göğsünüzü gere gere, aklınızda hiçbir şey olmadan yaşayacağınız, seveceğiniz ve sevileceğiniz; yaşananların, eski ilişkilerin yani geçmişin; sadece geçmişte kaldığı güzel bir ilişkiye layıksınız. geçmişle hesabını kapamış düzgün insanlara layıksınız. bunu unutmayınız.

Son düzenleme:
Cidden böyle bir şey var. Nişanlı veya evli birine bekardan çok bakıyolar. Sebebi ne cidden.. bana aşırı saçma ve iğrenç geliyor. Her şeyi normal karşılamaktan doğru yanlışı ayırt edemez hale geldik

Bunun psikolojik bi boyutu var.
Ele gecirme güdüsü ile akali "Baak eşini elinden aldım " var alt metinde sebebi ebeveynlerin çocuklarına yeterli vakit ayırmayıp birbirlerine yada ozel hayatlarına vakit ayirmasi miydi öyle biseydi. Kisi yetişkin olunca da o evli cifti aslinda çocukluğundaki anne babasının kendisini görmemesi ile ozdestiriyor ve evli olan ciftin yuvasını yıkarak alt bilincsel intikamını alıyor.
Tabi her aldatma travmatiktir diyemeyiz

Ayy insan arkadaşına öyle der mi.....
Dalga olayını bir kenara bırakıyorum da, olayı kimin yaptığına göre ahlak tanimlariniz değişmesin öptüm
ben şöyle oluyorum hep.....

8bdcaef192cfe685835c30938a130f3d.jpg

Ay allahim sen koru. Bakin ben doverim. Hem kocayi hem kadini. Dovemezsem de dovdururum. 100 liraya adam kesiyorlar burda…

Flôrtlesip flõrtlesip gelip cok yanlis bi durum yazanlar gelmeden.
Shhshshshh

ne kadar yanlışsa, evli insanın da kalkıp biriyle yaşaması o kadar yanlış… ikisi de kabul görür bi şey değil benim için, büyük konuşmamak lazım tabii allah yazdıysa bozsun diyelim. mantığım almıyor hiç

Peki yazanların içinde iki kişinin bu konumda insanlar ile flörtleştiğini belge ile sunsam ? :)

20 fava söylerim

Zamanında istemeden çok şeyler öğrendim :P

Geri