Pohh soyler loo pohhhula sizin diliniz ne söylir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Pohh soyler loo pohhhula sizin diliniz ne söylir
Ay yok sana kiyamam. Tam sen git şey ettşimdide oklarını bana yönelttin.
şeyh'imden icazet alayım da düşünürüz.
çok tatlısın kAlpAy yok sana kiyamam.
Sana katılmakla beraber, evli olduğunu bile bile o kişiye yönelen kişinin de en az aldatan eş kadar hatalı olduğunu düşünüyorum çünkü ortada kandırılan bir eş ve çocuk var, bu hataya ortak olmak hem vicdani bir sorun hem de büyük bir haksızlıktır.Ahlak kavramını tek açıdan değerlendirebilmek mümkün olmayabilir. Size göre ahlaksız gelmeyen bir durum bir başkasının ahlaki değerlerine hadsiz bir saldırı olarak değerlendirilebilir. Konu bu anlamda kompleks fakat gayet anlaşılır olan şey evliliğin böyle bir duruma müsamaha göstermeyeceği. Soru her ne kadar kadını ön plana çıkarmış olsa da, konu evli erkekle ilişki yaşayan kadın değil. Konu evli birinin ilişki yaşayabiliyor olması. İşte bu boyut cinsiyetten tam anlamıyla bağımsız. Böyle bir eylemin sorumlusu ve konunun tek muhatabı evli olan kişidir.
Sana katılmakla beraber, evli olduğunu bile bile o kişiye yönelen kişinin de en az aldatan eş kadar hatalı olduğunu düşünüyorum çünkü ortada kandırılan bir eş ve çocuk var, bu hataya ortak olmak hem vicdani bir sorun hem de büyük bir haksızlıktır.