Evli erkekle yatan kadın-kız-bayan

Konu sahibi son olarak 57 gün önce görüldü
Ahlak kavramını tek açıdan değerlendirebilmek mümkün olmayabilir. Size göre ahlaksız gelmeyen bir durum bir başkasının ahlaki değerlerine hadsiz bir saldırı olarak değerlendirilebilir. Konu bu anlamda kompleks fakat gayet anlaşılır olan şey evliliğin böyle bir duruma müsamaha göstermeyeceği. Soru her ne kadar kadını ön plana çıkarmış olsa da, konu evli erkekle ilişki yaşayan kadın değil. Konu evli birinin ilişki yaşayabiliyor olması. İşte bu boyut cinsiyetten tam anlamıyla bağımsız. Böyle bir eylemin sorumlusu ve konunun tek muhatabı evli olan kişidir.
Sana katılmakla beraber, evli olduğunu bile bile o kişiye yönelen kişinin de en az aldatan eş kadar hatalı olduğunu düşünüyorum çünkü ortada kandırılan bir eş ve çocuk var, bu hataya ortak olmak hem vicdani bir sorun hem de büyük bir haksızlıktır.

Sana katılmakla beraber, evli olduğunu bile bile o kişiye yönelen kişinin de en az aldatan eş kadar hatalı olduğunu düşünüyorum çünkü ortada kandırılan bir eş ve çocuk var, bu hataya ortak olmak hem vicdani bir sorun hem de büyük bir haksızlıktır.

Kesinlikle katılıyorum Leftyciğim. Fakat evli ve aldatılan bir kadın olsaydım şayet bu durumda asla bir başkasını değil benimle evli olan ve sadık kalacağı yönünde söz veren kişiyi muhatap alırdım. Haa tabii hayat uzun kişilerin fikri değişebilir, evlenecek kadar çok sevip sonrasında farklı bir bakış açısı edinebilir. Bu durumda ayrılmalı fakat evliyken hayatındaki insana bu saygısızlığı yapmamalı. Diğer açıdan evli biriyle birlikte olan kişi suçsuz mu? Tabii ki değil. Fakat daha geniş açıdan durum değerlendirildiğinde öyle. Muhatap alınması gereken kişi her zaman tektir o da yola çıkarken size söz veren kişi.

1629713099997.png

Çok şaapmayın ya Sjsssj

Kimsenin başını tutamayızzz naptı etti içinde olan bir şekilde yatar kalkar xd büyük konuşmayınnn döner dolaşır sizi bulur ay ne biliyim

• Beğen
Tepkiler: ne
yine kimseyi alakadar etmeyen bi durum daha. herkesin vicdanına kararına kalmıs. size ne, bize ne

gelecekteki eşimden beklentim :

Bnt-APzhYksaDTi7M6I_0SpFRpoHBpff3eQz0KtvB79rOEDRuy7QeBJ_sAqgPwDijT5XnNAzj-bs687ElQ-0xwMVxo3Y_6qX7ajhZai5h1VmLU1LYuHETxAqGadIORPOtdarNg

Bu tarz konular acanlarin ensesine şapalağı koyup;
PicsArt_08-23-04.20.11.jpg
Demek harika olurdu.

Eşi ve çocukları da geçin, kürtajla alınan evlilik dışı bebeklere de yazık.
Ama her yerdeler ne yazık ki.
Vicdan terazisi kendine yontulan lafazanlık ile de yaşarlar. Bir gün hakkını Süleyman'dan alır karınca misali kul hakkı elbet boyunlarında.
Öğrencilerin hayat hikayelerini bilseydiniz bencilliğin o çocuğu ne kadar yaraladığını da bilirdiniz.
İki kişinin ilişkisi değildir bu tür aldatma.

Son düzenleme:
Geri