evlenmek istiyorum

Konu sahibi son olarak 1060 gün önce görüldü
Köndösönö nosol koco boldoyso oyno böyödön yoptorsooon :liv:
Dağ ayısı evlilik teklifin nasıl kabul edildi sanıyorsun? Bana şükredeceksin nankör köpek.

Yok yok sen bunun söylediklerine bakma, ciddi bi kara büyü var bu işin içinde.
Kendisi başka gezegenden gelen reptilian bile olabilir. Dili mili zehirlidir bunun

o işin dünyadaki örneklerini yakinen takipteyim, z planı olarak cepte :yimaa:
eski nickin neydi ?

Z planı umarım Zombi planı falan değildir. :d
Tanımazsın beni :p unutturdum ben kendimi hatırlamazsın kalıcıysan yeniden tanışırız jgklfdş

Z planı umarım Zombi planı falan değildir. :d
Tanımazsın beni :p unutturdum ben kendimi hatırlamazsın kalıcıysan yeniden tanışırız jgklfdş

yok o alfabenin bitişinden kaynaklı z ya :yimaa:
nerden biliyorsun ya bi de hele :honk:
yaa insanlar beni tanır hatırlarken ben neden hiçbişi bilmiyorum .s.s reelde sanalda bu hep böle mi almak zorunda yahuuu :agla:

yok o alfabenin bitişinden kaynaklı z ya :yimaa:
nerden biliyorsun ya bi de hele :honk:
yaa insanlar beni tanır hatırlarken ben neden hiçbişi bilmiyorum .s.s reelde sanalda bu hep böle mi almak zorunda yahuuu :agla:

Senin bir grubun vardı :d bir ara hangi nickle tanıştık bende hatırlamıyorum ondan kesin bir şey diyemiyorum.
AyarsızDeli yle üyelik almıştım sonra Poy3 'ydi sanırım. bende hatırlamıyorum senin hatırlaman bile imkansız bu durumda hjfklds

reis çaktırmadan
sevişin demiş olabilir

Senin bir grubun vardı :d bir ara hangi nickle tanıştık bende hatırlamıyorum ondan kesin bir şey diyemiyorum.
AyarsızDeli yle üyelik almıştım sonra Poy3 'ydi sanırım. bende hatırlamıyorum senin hatırlaman bile imkansız bu durumda hjfklds

sen okuyucu timindeymişsin demek ki yazsan kesin bilirdim .s.s SMi miz vardı bi noldu acaba ona :honk.

reis çaktırmadan
sevişin demiş olabilir

evlenin vergi kapıda demiş .s.s

sevişmeden evlenmiyoruz deriz
kıza yazdığıma bak
hep reis yüzünden

sen okuyucu timindeymişsin demek ki yazsan kesin bilirdim .s.s SMi miz vardı bi noldu acaba ona :honk.

olabilir :d ama senın o konuna 11 post atmışım :d
Binlerce mesaj var hatırlamaman normal ama bir ara konusuyorduk profil mesajları silinmeseydi görürdün :d
El değiştirince gitti hepsi jhgkfl

olabilir :d ama senın o konuna 11 post atmışım :d
Binlerce mesaj var hatırlamaman normal ama bir ara konusuyorduk profil mesajları silinmeseydi görürdün :d
El değiştirince gitti hepsi jhgkfl

kafiyeli konuşuyorduk biz orda :dyg:
en sevdiğim konuydu duruyo mu bilmiyorm gerçi bu duruyorsa o da duruyordur :honk:
profaylımda da vardı binlercesi en çok üzüldüğüm grubun silinmiş olması, orada ne muhabbetlerimiz vardı bizim .s.s
----
Emre senden etiket bildirimi istedik yapmadın barii sildirtmeseydin fanusa koyup o grubu koruman gerekirdi .s.s

kafiyeli konuşuyorduk biz orda :dyg:
en sevdiğim konuydu duruyo mu bilmiyorm gerçi bu duruyorsa o da duruyordur :honk:
profaylımda da vardı binlercesi en çok üzüldüğüm grubun silinmiş olması, orada ne muhabbetlerimiz vardı bizim .s.s
----
Emre senden etiket bildirimi istedik yapmadın barii sildirtmeseydin fanusa koyup o grubu koruman gerekirdi .s.s

https://www.ircforumlari.com.tr/geyik/205537-grupgafadadli-249.html

https://www.ircforumlari.com.tr/geyik/205537-grupgafadadli-250.html

Buz muşum atıştığımızda:d
seninle ben :dd

Benim hatunun da kafası karışık. Ben de fazla karıştırmayım diyorum. Kendine göre nedenleri var. Bir arkadaşım, karar verdikten sonra en az 5 sene sürer bu işler demişti. Belki haklı.

Yıllar geçti. Buldun mu birisini?

Geri