evlenmek istiyorum

Konu sahibi son olarak 1061 gün önce görüldü
locadan gelen surpriz aday benim. yillarca herkesi dayı ayağına kandirdim. aslinda citirim. hep kerolayni bekledim. beni hic fark etmedi. dun kuliste gezinirken ay cekilsene surdan be adam dedigi anda aldim mesaji. bi cay icelim. esra abla cok sagol.

zeybekte yeni yapılan bir hastane var biliyor musun ordayım işte ben :D
ben denizliyi pek bilmem yaa bi çamlığı biliyom ordan gel al beni :honk: sonra seni istemeye gideriz birlikte :honk:

locadan gelen surpriz aday benim. yillarca herkesi dayı ayağına kandirdim. aslinda citirim. hep kerolayni bekledim. beni hic fark etmedi. dun kuliste gezinirken ay cekilsene surdan be adam dedigi anda aldim mesaji. bi cay icelim. esra abla cok sagol.

bi an hiç mesajımı almıcaksın sannetmiştimdii :dyg: :u1:

konum at geliyoz :honk:

işte yaaa görmek istediğimiz hareketler bunlar :dyg: bana böle şeylerle gelin canımı yiyin en bi sevdiğim minim min
imm adminimmm :dyg: :kiss:
bekliyom bak :honk:

uyuz yaa hani ben senin büyük aşkındım nan nası evlenirsin, daha ben evlenmeden bi deee .s.s :sopa:

Ne demek efendim ben böyle şeyler için burdayım:p

zeybekte yeni yapılan bir hastane var biliyor musun ordayım işte ben :D

Kerolayn kataloğu boşver seni exoya alalım hazır ikinizde denizli :D

evlenmek istiyorum dedigin anda kaç banağğğğ ahhhhhhhğ

ama simdi locadan cok yakın arkadaşım olan seyma var. o kotu gunlerimde hep yanimda oldu. simdi de o zor gunler geçiriyor. ona destek olmak icin bu aksam evinde kalacagim kardes kardes. sorun olmaz dimi?

yeşil pasaport dışında kriter aramıyorum artık, bilginize :dyg:

Kız evlenip napcaksın otur oturduğun yerde. :p

Geri