evlenmek istiyorum

Konu sahibi son olarak 1051 gün önce görüldü
ben de artık evlenmek istiyorum.
taliplerimi konuya bekliyorum.
ilginiz için teşekkürler. :torpu:

niye kimse benle evlenmiyoo :agla: :agla: :agla:

anca geyik yapın siz .s.s

Televizyondan evlilik programları kaldırılacak diye umarken, bir de izdivaçı-forumsal başladı.. :bekle

Biraz geyik konusu olcak gibi kusura bakmayin

Bende hazır konusu açılmışken taliplerimi bekliyorum :sırıt:

bana her şey serbest taam mı, karışma :hih:

Hem karışma diye atar hem de dil çıkarmak :nee: :u1:
Karşında muhterem :cool: Coolumsu Hazretleri (k.s.) :cool: varken ( karesi beyliği bu sözümü duymasın :D ) dil çıkarıyorsun.. :bekle Çooook ayıp, yakıştıramadım :hıı:
Yalnız kalmaya mahkumsun :d

eviniz, arabanız, sigortanız varsa bulurum size :D

Benim kınaya gelin kerolayn ve karabiber. Kadınlar böyle ortamlarda gelinlik kız bakıyorlarmış (tebessüm eder)

Hem karışma diye atar hem de dil çıkarmak :nee: :u1:
Karşında muhterem :cool: Coolumsu Hazretleri (k.s.) :cool: varken ( karesi beyliği bu sözümü duymasın :D ) dil çıkarıyorsun.. :bekle Çooook ayıp, yakıştıramadım :hıı:
Yalnız kalmaya mahkumsun :d

tanımıyorum seni k.s. hazretleri tanışalım mı :dyg:

Bak beni gör komisyonumu peşin ver taze doktor müyendis var elimde körpecikker kandırmasıda kolay

kamki benim yaş takıntım var .s.s
3 kriter artı yaş :honk: 3 kriterimi ilerleyen mesajalrımla paylaşcam kısmet olursa :honk:

Benim kınaya gelin kerolayn ve karabiber. Kadınlar böyle ortamlarda gelinlik kız bakıyorlarmış (tebessüm eder)

Gelelim mi cidden :u1:
Bu arada hayırlı olsun canım :tatlı: Ayakkabının altına isimlerimizi yazıverirsin artık :p

onların hiçbiri yok ama CEOyum ben :honk: sekreterimin var ama o dediklerinden :honk: yemedim yedirdim giymedim giydirdim böle de fedakarımdır yani :honk:

kesin bana bakmazlar .s.s

oo para çok yani :)

gençler bakın zengin gelin var kaçırmayın :asd:

Geri