evlenmek istiyorum

Konu sahibi son olarak 1052 gün önce görüldü
Ev araba bisey istemiyo musun, en onemlileri xd

yok istemiyom beni alsın üstüne babam onları alır :honk: zaten talip çıkarsa biz istemeye gidicez konuştum babamla :u1:

Şimdi bunlar eğleniyor, he mi?

cem yılmaz hesabı konu benim konum ama golü başkaları atmış .s.s

bende bekliyorum o zaman taliplerimi kriter olarak saçı olsun 2 göz bir elinde 5 parmak felan yeterli :e3:

tamam ben kriterleri karşılıyo muyum :dyg:

kızcağız koca bulamıyor kaldı ki evi arabası olan biri :asd:

bence 50 asır böyle bekar kalır o zaman :D

he ya ben alırım onlara gerek yok :honk:

Dm den yürüyüşler başlasın.:D

yok ya bi heyecanla girdim foruma bi allahın kulu da mı yürümez yaaa :((((

Yani bi zahmet kizimizi tasiyabilecek statude olsun:hö:

kesinlikle bak çok önemli bir konuya değinmişsin öle her babayiğidin harcı değil beni taşıyabilmek :dyg:

sırtında mı? yoksa karekteristik olarak mı :D

taşısın da fark etmez artık :honk:

sana kaç lazım :u1: bugüne bugün diyetisyeniz istediğiniz kiloya ulaşabiliriz :dyg:

Hint kumaşı kilo ile veriliyor mu? Yani birde şey dicektim; mor inekte yanında hediye veriliyor mu?

yaa mor inek köpeğin ossun yaa ne diyon sennn :honk:

Seni Giidi Kerota :d

haha sevdim tarzını şapşiikk :u1:

Gamer he o benim doğru bilmişsin :dyg:

La mariposa yalanına vurayım .s.s anca kendine bul, ben kalırım evde, ikimizin yerine :hih:

-----
bi sürü alıntı yapılmıyo neden Emre .s.s bi de derdim var diye konu açtım yine taşımızşınız geyiğe aşk olsun KaraBiber yaa ben bu forumun bi dertli üyesi olamıycaam mı yheaa .s.s

yok istemiyom beni alsın üstüne babam onları alır :honk: zaten talip çıkarsa biz istemeye gidicez konuştum babamla :u1:

cem yılmaz hesabı konu benim konum ama golü başkaları atmış .s.s

tamam ben kriterleri karşılıyo muyum :dyg:

he ya ben alırım onlara gerek yok :honk:

yok ya bi heyecanla girdim foruma bi allahın kulu da mı yürümez yaaa :((((

kesinlikle bak çok önemli bir konuya değinmişsin öle her babayiğidin harcı değil beni taşıyabilmek :dyg:

taşısın da fark etmez artık :honk:

sana kaç lazım :u1: bugüne bugün diyetisyeniz istediğiniz kiloya ulaşabiliriz :dyg:

yaa mor inek köpeğin ossun yaa ne diyon sennn :honk:

haha sevdim tarzını şapşiikk :u1:

Gamer he o benim doğru bilmişsin :dyg:

La mariposa yalanına vurayım .s.s anca kendine bul, ben kalırım evde, ikimizin yerine :hih:

-----
bi sürü alıntı yapılmıyo neden Emre .s.s bi de derdim var diye konu açtım yine taşımızşınız geyiğe aşk olsun KaraBiber yaa ben bu forumun bi dertli üyesi olamıycaam mı yheaa .s.s

tamam ben talibim :p :D

keroLayn yaz bana ordan bi diyet ben sana bulcam eniştenin arkadaşlarından ortaya karışık bi şeyler. :liv:

10923269_10153015840267188_7367529867699397142_n.jpg

ben de bekliyorum siyahıma beyaaaz :Ddddd

bana da bekliyelim, zaten anca bekleriz :asd:

Sherlock saol allah razı olsun talipsin de 3 kriterim var 2sini karşılamıyorsun 3. de meçhul onu naapcaaz .s.s

keroLayn yaz bana ordan bi diyet ben sana bulcam eniştenin arkadaşlarından ortaya karışık bi şeyler. :liv:

bana büyü yapılmış ablam öle diyo okutturcaz beni bi hocaya yoksa bütün heveslerimin kursağımda kalması normal değilmiş bi insan anca benim kadar kısmetsiz olurmuş :((((

ama ayıp oluyo hocam yaaaa .s.s

keroLayn bu bölüm daha eğlenceli boşver :D
tamam minim minim adminiimmm sana güveniyorummm :dyg: :kiss:

ben de bekliyorum siyahıma beyaaaz :Ddddd

ya bak bekar bağyan popülasyonunu artırıp olmayan kısmetimi kapatıyorsunuz, yaapmayın ilk benim aklıma geldi taam mı :hih:

bana da bekliyelim, zaten anca bekleriz :asd:

30 yaşına geldim ömrüm beklemekle geçti resmen .s.s allah için bekledik, iyi bekledik, baya baya bekledik hani :honk:

adak adamissin daha once yegenim, kes onu.

KaraBiber ilişki durumuma 'taliplerini bekliyor' şeysi istiyorum, lütfen Emreyi ikna et :honk: siz sonsuza kadar sürecek aşk yaşarken bana da taliplerimi beklemeyi çok görmeyin nolar nolar noolaar :honk:

keroLayn sen benim tecrübelerimi her fırsatta sallamiyosun sonra dediklerim bir bir çıkıyor peki ok.:hıı:

Geri