Ikisi de, kizimiz at binmeyi cok sever cunku xd
hahahha :asd:
yalnız elimizde at kalmadı Öküz var olmamı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ikisi de, kizimiz at binmeyi cok sever cunku xd
Hint kumaşı kilo ile veriliyor mu? Yani birde şey dicektim; mor inekte yanında hediye veriliyor mu?
hahahha :asd:
yalnız elimizde at kalmadı Öküz var olmamı![]()
Kriterlerimize uygunsan bi guzellik yapariz xd
Ev araba bisey istemiyo musun, en onemlileri xd
Şimdi bunlar eğleniyor, he mi?
bende bekliyorum o zaman taliplerimi kriter olarak saçı olsun 2 göz bir elinde 5 parmak felan yeterli :e3:
kızcağız koca bulamıyor kaldı ki evi arabası olan biri :asd:
bence 50 asır böyle bekar kalır o zaman![]()
Dm den yürüyüşler başlasın.![]()
Yani bi zahmet kizimizi tasiyabilecek statude olsun:hö:
sırtında mı? yoksa karekteristik olarak mı![]()
Kaç kilosun ?
Hint kumaşı kilo ile veriliyor mu? Yani birde şey dicektim; mor inekte yanında hediye veriliyor mu?
Seni Giidi Kerota :d
yok istemiyom beni alsın üstüne babam onları alır :honk: zaten talip çıkarsa biz istemeye gidicez konuştum babamla :u1:
cem yılmaz hesabı konu benim konum ama golü başkaları atmış .s.s
tamam ben kriterleri karşılıyo muyum :dyg:
he ya ben alırım onlara gerek yok :honk:
yok ya bi heyecanla girdim foruma bi allahın kulu da mı yürümez yaaa(((
kesinlikle bak çok önemli bir konuya değinmişsin öle her babayiğidin harcı değil beni taşıyabilmek :dyg:
taşısın da fark etmez artık :honk:
sana kaç lazım :u1: bugüne bugün diyetisyeniz istediğiniz kiloya ulaşabiliriz :dyg:
yaa mor inek köpeğin ossun yaa ne diyon sennn :honk:
haha sevdim tarzını şapşiikk :u1:
Gamer he o benim doğru bilmişsin :dyg:
La mariposa yalanına vurayım .s.s anca kendine bul, ben kalırım evde, ikimizin yerine :hih:
-----
bi sürü alıntı yapılmıyo neden Emre .s.s bi de derdim var diye konu açtım yine taşımızşınız geyiğe aşk olsun KaraBiber yaa ben bu forumun bi dertli üyesi olamıycaam mı yheaa .s.s
keroLayn yaz bana ordan bi diyet ben sana bulcam eniştenin arkadaşlarından ortaya karışık bi şeyler.![]()
tamam minim minim adminiimmm sana güveniyorummm :dyg: :kiss:keroLayn bu bölüm daha eğlenceli boşver![]()
ben de bekliyorum siyahıma beyaaazdddd
bana da bekliyelim, zaten anca bekleriz :asd:
La mariposa hani douum günümde yazacaktı .s.s

Yazacak cesaretini kirdin stalk yaptığıni görüp laflar sokarak![]()