Evlenmek için aşık olmak şart mı?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 589 gün önce görüldü
Sevgi, huzur ve güven gereken en önemli etkenler zaten. Seviyorsan sana uygun demektir, huzurluysan seni mutlu hissettiriyordur, güveniyorsan da geleceğinizin huzurlu olması yüksek ihtimal çünkü güven ilişkiyi sürdürmekte önemli bir rol oynuyor. Ya sizce?

celal sengorun dedigi gibi seks ask haha hihi koklasma birkac sene sonra bitecek geriye kalan saygi

celal sengorun dedigi gibi seks ask haha hihi koklasma birkac sene sonra bitecek geriye kalan saygi
Bu saygı aptallığına inanmayın. İnsan saygı duymaz. Ya korkar. Ya mecburdur. Ya da çıkarı vardır.

Evlilikte aşk biter tutku biter saygı kalır lafı safsatadır. İnsan karısına sahip çıkar. Değer verir. Ne saygı duyacak allasen.

Her evlenenin aşık olmadığını bildiğimize göre şart değilmiş demek ki böyle sorular bana saçma geliyor :d

Öyle kara sevda olmasa bile kalbinden onun kalbine bir şeyler akacak. Yoksa sıkıntı…

Yorumlara baktım da.. ben katıksız bir romantigim sanırım pü bana sjdjs

Çıkar evliliği bana göre değil.

Aşk bir yalandır,hayat ise çok basit,hayatı insanlar zorlaştırıyor,artık evliliğe inanmıyorum ama insan kendi gibi hayatın farkında olan birini bulursa,iki kişi kendi için vakit harcarsa evlilik hikayedir,asıl olan yaşamdır,yaşamayı bilmektir.

Geri