Emare
Platin Üye
Duygusallıkta bi yere kadar.....Duygusal seçtik seni o kadar, naptın Emare...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Duygusallıkta bi yere kadar.....Duygusal seçtik seni o kadar, naptın Emare...
Euro tabii ki.. şimdi baktım o daha yüksek.. shshsjDaha fazla detay belirtmelisin, dolar euro gibi .pp
Üzdün.. kimseye güven olmuyor arkadaş...Duygusallıkta bi yere kadar.....
ay yok…. ben aşık olmadığım birine dokanamam….
cebine ve gtüne dolgun olursa, evlenirim.......tamam şovu bırak gerçek fikrini söyle
cebine ve gtüne dolgun olursa, evlenirim.......
Ne anlatıyon yine özet geçinsan kendi hayat değişkenlerini derinden sarsan insanlara ilgi duymaya bayılır.
aşk dediğiniz şey de biraz bu aslında, önem atfettiğiniz değişkenlerin sarsılması karşısında girdiğiniz duygusal duruma aşk diyorsunuz.
evlilikse biraz da sahip olma, ait olma üzerine kurulu.
içinde bulunduğunuz duygu yoğunluğunu kaybetmeme, kayıp karşısında yaşanacak acıyı kabullenememe evresi gibi bir şey.
bir çok şeyi tecrübe edince ,evlilikte aşkın en üst katmanda bulunan bir kriter olmadığını görmüş oluyorsunuz.
bir insana aşık olmanız, aynı fikriyata, aynı hissiyata, aynı amaca sahip olacağınız ya da bunu sürekli kılabileceğiniz anlamına gelmiyor.
e haliyle aşk insan için geçici bir hülya hali olarak kalıyor
amaçlarınızı, hislerinizi ve fikirlerinizi tatmin edecek, onları yüceltecek, yükseltecek kişileri hayatınızda tutmaya, sizi aşağı çeken değil sizi yükselten, sizinle yükselen kişiyle birlikte olmaya çalışın ve seçiminizi buna göre yapın derim.
çünkü ben evliliğe karşıyım.