Evlenmeden Olmaz Diyen Erkek

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Bir kesim gerçekten beraber olduğu kızı sevdiği ve değer verdiği için onunla cinsellik düşünmeyecek kadar sevdiğini düşünebilir bir kesim de bu devirde bunu diyen erkek mi kaldı ki diyecektir.
Ne olursa olsun beraber olduğu kıza değer veriyordur.

Deriz demesine de sirf bundan dolayi ayrilabilecek kizlar mevcut

vardır vardır bu devirde böyle erkekler de vardır az da olsa ben mesela :D

Yok ole erkek insanlari kandirmasinlar varsa bu gezegende yasamiyor

Evlenmeden olmaz dediği icin mi değer vermiş oluyor. Değer vermiyorsa niye beraberler ? Evlenmeden olmaz diyen erkek sadece değer için değil inancı için demeli en başta, ben diyorum cok kez alay konusu oldum ama sorun değil gurur duyuyorum bu tutumumdan. Inanmayanlar varmış sorun değil :)

Az bulunur.
Sağlam insanlardir bunlar.

Simdi ki zamanda boyle birini bulan kacirmamali.

Bunu söyleyeni çıkmaz zannımca, gerçi evlendikten sonra yapılabilir önce de , hiç yapılmayabilir de :))))

emrah die bir arkadaşım var hatta biz ona kendisini saklayan adam dioruz fatih die bir arkadaşımda var aynı kafada bizi yiyosa bilemem ama yakın arkadaşlarımdır ancak bayanların kaşar olarak anıldığı olaylarda erkeğe milli oldu dicek bi düzende yaşıosak bencede empati yapmalıyız bu duruma

Arkadaşlar,insanın fıtratından soyutlanmış bir şekilmi arıyoruz?
Cinsellkten arınmış bayan varmı peki ?

Arkadaşlar,sevgi başka cinsellik başkadır.ikisi birbirini tamamlayan şeylerdir.Karıştırmamak lazım.

Eşini,sevgilisini,deli gib seven,Uğruna ölen erkekler vardır ama cinselliğide vardır."Cinselliği,arzu ve isteğinin olması,cinsellik için seviyoo" manasına gelmez diye düşünüyorum.

cinsellikle aşkı çok farklı şeylermiş gibi görmekten ne zaman vazgeçeceğiz ?

Önce erkek değil, önce insan olan insan.

Geri