Evlenmeden Olmaz Diyen Erkek

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Evlenmeden olmaz
hadi kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş diye içinizden geçirin :/

karşı rolü benimsemiş erkek.
daha ne istiyosunuz?

inancı sağlam bir insan her zaman bunu savunur zaten bunun geyiği dahi olmayacağı kanaatindeyim kimisinin geyik yaptığı kimisinin en inandığı şeydir bazen maalesef ki böyle olanların alay konusu olduğu zamanlardayız ee şeytanın zamanı 21.round ve unvan maçı hah

ne kadar da yabancılaşmışız bazı şeylere ah ah bi erkek karşısındakini nasıl görmek istiyorsa kendini de öyle sunmalıdır zordur ama doğrular hep zordur

yalan söylüyodur ya da dalga geçiyodur :T:

Hatun kişinin kendine duyduğu saygıya bağlı.İzin veren kim sazan olan kim,bu önemli.))

(Zinaya yaklaşmayın! O; hayasızlık, çirkin, aşağı bir iş, kötü bir yoldur.) [İsra 32]

(Allah indinde zinadan büyük günah yoktur.) [R. Nasıhin]

(Zina etmeyin, kadınlarınızın cazibesi [güzelliği, çekiciliği, albenisi] ve sevgisi gider, soğukluk başlar.) [İ. Neccar]

(Rüyamda, heladaki necaset gibi pis kokan kimseler gördüm. Sonradan bunların zina edenler olduğunu öğrendim.) [İ.Hibban]

...

Ayrıca Kurân-ı kerimde, (Zinaya yaklaşmayın) buyuruluyor. Bu, zinaya götürecek bütün işlerden uzak durun demektir.

Bunu bilen bir insan bunu zaten yapmayacaktır. Ayrıca bu hususu uygulamayan birisinin seçtiği kişi de buna bu soruyu sormayacaktır zaten.

Velhasıl ; İyi iyiyle , kötü kötüyle...

Benim asıl merak ettiğim şey bu teklifi yapan kızlar var mı gerçekten acaba.

Maşallahları vardır. Çelik gibi iradeli bonus karta 12 taksittir

Olmadan evlenmem diyen erkekler qaç qişiyiz?​

Geri