Evlenmeden hamile kalmak.

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Milletin uçkuruna da el atacak kadar boş belleşi elhamdulillah..

Sevgiliyle bi gecelik bir eğlence yaşamak istemek
Sonra hamile olduğunu öğrenip paniklemek
Daha sonra aileden hamileliği gizleyip kilo almış numarası yapmak
Bebek doğunca çöp konteynırına atıp kurtulmak
Buna benzer çok haber gördüm yıllarca haber sitelerinde
Hep aynı şey döngü halinde devam ediyor
Evlilik öncesi birşeyler yaşıyorsanız ki doğru bulmuyorum bari korunma nasıl olur onuda araştırıp öğrenin bir zahmet
Yazık etmeyin hayatınıza hayatlara

Eskiden magazin haberlerinde ünlüler evlenmeden hamile kalınca bizimkilerin ''başımıza taş yağacak, gavur bunlar'' tepkisini çok iyi hatırlıyorum. Aradan yıllar geçtikten sonra ünlülerden ziyade artık normalleşip bir çok kadının evlenmeden hamile kalmasına ne demeli. Ben özgürüm istediğim her şeyi yaparım, kime ne dediğimiz için olmayacak şeyleri yapıyoruz, normalleştirilmeyecek şeyleri özgürlük adı altına normalleştiriyoruz.

Buna dair yorum yapmak bana düşmez, kendi yaşamıma bakarım lakin şuna dair yorum yapıcam: geçen Özge Özpirinççi’nin bir programdaki söylemine denk geldim, karnı burnundayken Burak (eşi) anladık marjinalsin de evlenelim artık tarzı bir şey söylemiş, tam hatırlayamadım şimdi. Biz o imzayı birbirimizi görür görmez kalbimize attık gibi bir şey de söyledi. Bu kadar ısrarı anlamıyorum ben. Adamdan bebek yapacak kadar adamı sevmişsin, tamam bu evlilik kurumu da umurunda olmayabilir ama açıkçası sevdiğin adamın da evlilik yönünde bir hayali olabilir, niye kursağında bırakasın. Bir de resmi, bürokratik meseleler ve zorundalıklar var tabii, evli olmak o sebepten de önemli; zaten Özge Hanım da bir cümleyle buna da değinmiş. İyi ki evlendin kız Özge, bence iyi oldu, Allah mesut etsin :d

Yadırgayacak, kabul etmeyecek,..... bir durum yok. Hangi yılda yaşıyoruz sanki evlilik cücdanı olunca ne değişiyor. Mutluluklar ve sağlıklı yaşam dilemek düşer bizlere.

:p bebek için bu yöntem biraz daha garanti hem yasak olunca özenli sevişirler öyle yalap şalap yapılmış bebekler güzel olmuyor
Uzman profesör doçent doktor Çiğdem Herşeyigüzel
Kadın hastalıkları ve Doğum Anestezi uzmanı :D

Son düzenleme:
Boyle bir hataya duserse bir kadin bence buyuk bir yanlis yapar. Ne malum evleneceginiz; ne malum babalik yapacagi; ne malumu sunu ne malum bunu. Pismanligida cabasi

+ boyle olupda o masum cocuklari kurtaj ile òldurup yada dogurup atan mahluklarda var tabi...

Yanlis durus herseyi ile.

Geri