Evlenmeden hamile kalmak.

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Son zamanlarda bu tür olaylar tiktok bayan fenomenlerinde çoğalsada tarihi çok eskiye dayanır..
18 sene önce bizim kköydeki komşu kızından bilirdim.evlendikten 3 ay sonra çocuğu oldu..

Artik siradanlasan seylerden biri

Yabani ve enteresan konulari

Yazan cikmaz umarim

kırsal yerler ayrı bir mevzu
onun dışında çok yaygınlaştı artık

insanlari dolandirmak icin kullanilan mütüş bi olay
on sene once bi arkadasla iliskiye giren biri hamileyim cocugu aldiricam diyip ve 1500 TL almisti

Hamileyim yemeği fazla yedim doğurcam her şey bir dilim domatesle başlamıştı..

Ne krallar var,mesru olmayan.
Takilma yavru

Ne demek aileden ve devletten izin almadan sevişmek, bir de üstüne hamile kalmak.
iyice çivisi çıktı dünyanın (!)

Çok karşı olduğum bir durum. Evlendikten sonra da 2-3 yıl yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu tiktok yada YouTuber fenomenlerin de moda oldu doğurmak.
Ne kadar acı bir durum. Ne annelik karın doyurmayla olur, ne de babalık iki üç kuruş para vermekle olmuyor olmuyor. Son zamanlarda katil- psikopat - serseri tipli insanların ailesiyle problemi olan insanlardan çıkması da tesadüf olamaz.

Aranızda veyahutta aramızda en mantıklısını Ela hanım yazmış lanetli nesil bakın örnek alın

@Emare, tabi ki çoğalacağız yoksa zenginleri kim koruyacak,kim çalışacak onların rahatı güvenliği için.üremeye devam

Çok karşı olduğum bir durum. Evlendikten sonra da 2-3 yıl yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu tiktok yada YouTuber fenomenlerin de moda oldu doğurmak.
Ne kadar acı bir durum. Ne annelik karın doyurmayla olur, ne de babalık iki üç kuruş para vermekle olmuyor olmuyor. Son zamanlarda katil- psikopat - serseri tipli insanların ailesiyle problemi olan insanlardan çıkması da tesadüf olamaz.
Mantıklı bir düşünce

korunma yöntemlerinden haberi olmayan ya da tercih etmeyen insanların yaşadığı hadise.

Napicaz bu sayfada kınıyor muyuz ?

Geri