Yaşıyorum, yaşarımda.
Bikaç yıldır üni'den kız arkadaşlarım öğrenci evinde kalıyor bazen bizde gidiyoruz yatıya kalmaya. 2 kız 1 erkek, bazen 2 erkek 2 kız, bazen daha kalabalık. Hatta bazı kız arkadaşların şehir dışında erkek arkadaşları bile var. Ortamıda anlatayım içiyorsun, okey atıyorsun, film izliyorsun, sohbet-muhabbet ve gecenin sonunda salonda yatıyorsun bi de uyanınca kahvaltı ve bulaşığa eşlik etmek gibi bi eziyeti var. ( :
Bazı arkadaşlar ''yaşanmaz'' demekle yetinmemiş milletin namusuna, şerefine dil uzatmış. Sizide anlıyorum aslında beyniniz kasık bölgenizde çalıştığı için bi kızla bi erkek 4 duvarın içine girince direkt sevişiyor sanıyorsunuz :/ Bunlar hep Amerikan Pastası kafası biraz az izleyin şu filmleri.
Kutsal ineğe şükürler olsun ki beynimiz olması gereken yerde sizede tavsiye ederim. Ayrıca bi kızın bi erkeğe güvenip evine davet etmesinin verdiği gögüs kabartıcı, gururlandırıcı, özgüveni tavana yapıştıran duyguyuda anlatamam size. Benim en sevdiğim şey dalganın yaptığı köpürtmeydi siz anlayamazsınız :/