Evlenmeden Aynı Evde Yaşanırmı

Konu sahibi son olarak 3072 gün önce görüldü

Evlenmeden Aynı Evde Yaşanırmı

• Evet Yaşanır

Kullanılan: 74 45.1%
  • Hayır Yaşanmaz

Kullanılan: 77 47.0%
  • Bence

Kullanılan: 13 7.9%

• Kullanılan toplam oy
    164

Mezhep genişliğinin anlamlarından biri: kadın-erkek münasebetlerinde dini kaidelere aldırış etmeyen?
Yargılama amacım olsa kalmayın bre imansızlar falan diye nutuklar atardım cancağızm.

umarım yazdığın gibi düşünüp düşündüğünü yazıyosun ve ben dini bilgisizliğimden yanlış algılamışımdır. aklım cin gibi ama dinde süphaneke aminim bunu zaten öncesinde söyledim.

Üniversitede erkek ve bayan arkadaşım 5 sene boyunca aynı evde yaşadılar. Şu anda evliler.

Dini açıdan bakılıyorsa kadın ve erkeğin göz göze gelmesi de haram. Sevgili de olmayacaksınız o zaman.

Yaşıyorum, yaşarımda.
Bikaç yıldır üni'den kız arkadaşlarım öğrenci evinde kalıyor bazen bizde gidiyoruz yatıya kalmaya. 2 kız 1 erkek, bazen 2 erkek 2 kız, bazen daha kalabalık. Hatta bazı kız arkadaşların şehir dışında erkek arkadaşları bile var. Ortamıda anlatayım içiyorsun, okey atıyorsun, film izliyorsun, sohbet-muhabbet ve gecenin sonunda salonda yatıyorsun bi de uyanınca kahvaltı ve bulaşığa eşlik etmek gibi bi eziyeti var. ( :

Bazı arkadaşlar ''yaşanmaz'' demekle yetinmemiş milletin namusuna, şerefine dil uzatmış. Sizide anlıyorum aslında beyniniz kasık bölgenizde çalıştığı için bi kızla bi erkek 4 duvarın içine girince direkt sevişiyor sanıyorsunuz :/ Bunlar hep Amerikan Pastası kafası biraz az izleyin şu filmleri.

Kutsal ineğe şükürler olsun ki beynimiz olması gereken yerde sizede tavsiye ederim. Ayrıca bi kızın bi erkeğe güvenip evine davet etmesinin verdiği gögüs kabartıcı, gururlandırıcı, özgüveni tavana yapıştıran duyguyuda anlatamam size. Benim en sevdiğim şey dalganın yaptığı köpürtmeydi siz anlayamazsınız :/

Karar veremedim

Özellikle alt komşudan bol bol şikayet gelir :p

Evlenince bile aynı evde yaşayamıyor insanlar hemen ayrılıyor =) evlenmeden nasıl yaşansın

Yok artik.. nasil yasanir diyebiliyosunuz anlamiyorum...
Cok ayip bi sey bu.
Cok ayip hic ahlaki degil.

Iyyy kendimden igrendim resmen yazarken ..
Tabiki yasanir cok da guzel olur
O sekil bu sekill ohh super olur

Dinim gereği böyle şey yapmam. Uygun değil. Yaşayanların kendi bileceği bir şey saygı duyarım.

Biz türküz Türklerde Ters bu iş

İlişkiye başlarken zaten niyet evlenmek olacaksa yaşarım. Ne o ayrılmayımı düşünüyo yoksa.

bir yerden sonra samimiyeti yitirip fuckbuddy ye dönerse ki genelde çağımızda olan bu 2 taraf içinde hiç bi anlamı kalmaz

Yasamam sanirim ben yalnizliga alismisim ama arada kalmaya gelebilir :D

Sanırım hayır yaşamamalı demiştim şuraya; Ardından değişik yorumlar geldi yok sığ beyinli erkekler ne anlar bundan, onlar abaza olduğu için akılları sadece cinselliğe çalışır vs..

Aklıma geldi :D

Geri