Evlenme Programina Katilirmisiniz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Evlenme Programina Evlenmek Icin gidermiydiniz?

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
Benim songulden neyim eksik aksdjhds
Kel gobekli ve deli gibi serveti olan bi adam gorursem talip olur giderim. Olur da anlasamazsak ayni kriterlere uyan taliplerimi ararim. O sirada da ona buna salca olurum, dedikodulara karisirim, canli yayinda aglayip sizlayip sohret olurum xd

Benim songulden neyim eksik aksdjhds
Kel gobekli ve deli gibi serveti olan bi adam gorursem talip olur giderim. Olur da anlasamazsak ayni kriterlere uyan taliplerimi ararim. O sirada da ona buna salca olurum, dedikodulara karisirim, canli yayinda aglayip sizlayip sohret olurum xd

SEnden korkulur:s:

Yasli basli dayim bile katilmak istiyordu Nevruz hanim icin. Sonra 'Nevruz banada bakmaz' diyerek bosverdi. O programa katilmak bize yakismaz :D

Bende teyze var 38 yaşında daha bekar. O'nu kandırıyorum senin adını yazdırcam diye. Sinir oluyor, kızıyor. Onunla uğraşmak hoşuma gidiyor ahlkslskym

Kendine güveni, "özgüveni" olan insanın oralarda işi olmaz. Saçma sapan şeyler. Deli oluyorum.

Aklımdan ucundan geçmedi şu zamana kadar geçeceğini de sanmıyorum.d

Ne işim var ya onlar profosyonel gelin ve damat adayları olmuşlar.
No profesyonelik no program

seyirci olarak katılıp güzelliğim ile ortalığı karıştırabilirim khlajalahaha

Çok çirkinim beni oraya çıkarmazlar :D

Tam katılacaktım gerek kalmadı :asd:

Haha yok daha nelerrr

Eş bulmak zor değil, anlaşabileceğin birine denk gelmek zor sadece. Evlenme programına katılınca da bu zorluk değişmicek sonuçta.

Geri