Evlenme Programina Katilirmisiniz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Evlenme Programina Evlenmek Icin gidermiydiniz?

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .

Zuhalde bir esmer çocuk var bi o aklı başında :asd:

Büssürü esmer var, isim versen daha iyi olur .p
Ayrıca hepsi aynı ya, olduklarından çok farklı davranıyorlar internette ne haberler var onlarla ilgili :bekle
Çokzel dedikodu yaparım sjsdlfşkd

evlenme olmasa işin ucunda tamamda evlenmek sıkıntı

İzinde olduğum hafta evde takıldığımdan gündüz kuşağında zaman zaman denk geldim bu hilkat garibelerine ..
Erkekler ve kızlar belli ki ajanslardan özenle seçilip gönderiliyorlar bu programlara .. Orada ki tiplerin en büyük kaygısı " ya evlenirsem " olmuş bence ..
Alayı kameralarla sevişmeye gitmiş gibi ilgi ve alaka peşinde medya maymunu olma derdinde .. İstisnalar olabilir tabi ama gözlemlediğim genelleme bu ..

Büssürü esmer var, isim versen daha iyi olur .p
Ayrıca hepsi aynı ya, olduklarından çok farklı davranıyorlar internette ne haberler var onlarla ilgili :bekle
Çokzel dedikodu yaparım sjsdlfşkd

deniznaz8nisan.jpg

arada denk gelirsem kavga vs. bakıyorum ama en uzun izlemişliğim 10 dakika :D

bunları görünce gidip Belgesel açıp daha faydalı bilgiler edinmeyi tercih ediyorum :)

Bazen kibrim geliyor diyorum, buna bu kadar insan geliyorsa ben çıksam ohooo. Sonra hz Yusuf filmi geliyor aklıma, o da güzelliğiyle böbürlenirmiş de, köleliği bir kese altınla başladı falan. Çok fantastik buralar.

hayatım çalışmakla geçti bi koca parası yiyemedim :D bi zengin koca bulup önce onun malını mülkünü yedikten sonra adamı hakkın rahmetine kavuşturursam 60 lı yaşlarda belki : )

Daha o kadar düşmedik ya :)

benim caner'den neyim eksik??? bende tülüüüüün diye gafamda bardah gırarım yani. yaparım

35 den sonra bulamazsak bakariz (:

Geri