hayır sen oğlak değilsin.Ben kötüyüm yani ok
biliyorsun kaç senedir severim seni, kötü olsan biliyorsun sohbet de etmeyiz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayır sen oğlak değilsin.Ben kötüyüm yani ok
Ama evlerim oğlakmış oda birşey bu yüzden benimsemişim demekkihayır sen oğlak değilsin.
biliyorsun kaç senedir severim seni, kötü olsan biliyorsun sohbet de etmeyiz.
anna hanım siz banlanır banlanmaz da banı açılan bi insansınız, evlenir evlenmez boşanmanıza kimse şaşırmaz.(tekerleme buldum)Evliliğin ilk sabahı "ben boşancam"
Anna hanımla benzer yanımız bu ikimizde banlandıktan 1 saat sonra banımız açılıyor.ÇÜNKÜ HAKLIYIZ !!!!anna hanım siz banlanır banlanmaz da banı açılan bi insansınız, evlenir evlenmez boşanmanıza kimse şaşırmaz.(tekerleme buldum)
üzülmeyin... yanınızdayız.
anna hanım seninle ortak noktası olduğu için kendini yeniden banlatmadan sus...Anna hanımla benzer yanımız bu ikimizde banlandıktan 1 saat sonra banımız açılıyor.ÇÜNKÜ HAKLIYIZ !!!!
boğaya başağım ben süri... allahım bi evlensem asla boşanamıcam şuna bak.Boga basak oglak zor bosanir.
Niye?
Cünki parayi düsünür.
Yok ben cok severim bogalari.Boğalarla alıp veremediğin nedir Süri Hanım..
Senin burcun nedir?Yok ben cok severim bogalari.
Oglaklari da.
Ama durum bu yani.dddd
Ya benimsin ya toprağın kızıııımmm…boğaya başağım ben süri... allahım bi evlensem asla boşanamıcam şuna bak.
bu meşazını görememişim yahu görsem evden de giderdim : pyine yaylara birtakım kumpaslar, gel biz gidelim sux başka konuya