VERA
Altın Üye
"hee yayık" tam favela espirisi : )
yok yahu şıkır şıkır geziyoruz ama aslında ikimizde çok evcimeniz..
Ee bende yayim p kac yayiz burada ,:S
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
"hee yayık" tam favela espirisi : )
yok yahu şıkır şıkır geziyoruz ama aslında ikimizde çok evcimeniz..
Bence sen boşarsınBende kovaymışım anna ne diyon sence boşar mıyım kocayı
Benim tarih yine değişti ya djdjsen oğlaksın canım, sade kova
edit ovvv kova özür dksk
bildiğim kadarıyla ben, hatun, sen, xastur ve zonguldak misali angie var.Ee bende yayim p kac yayiz burada ,:S
Terazi görmeyince konuyu açan astrolog sen sandım..Ay terazi nasıl olmaz ya... Ben bugün aşkından öldügüme yarın Allah belanı versin diyorum
Balıkları seviyorum ben ya...Terazi görmeyince konuyu açan astrolog sen sandım..
Kamil abi de balık burcu çıktı iyi mi, burç değişme yok mu ya
İlk sırada ikizler vardır kesin... namussuz ettiler iyice....Eğlenilecek kızlar konusu nerdeydi……
Evet, sürekli alıp evde pişiriyorsun. Kefal mi seversin, uskumru mu en çok..Balıkları seviyorum ben ya...
Sen daha burcunu bilmiosun , koca kesin boşar seniBenim tarih yine değişti ya djdj
Çift kişilikli gibiyim ya işte Vera hanımcım bi taşla iki kuş vuracak…o beni boşamaya boşamaz da benim çift burcumdan biri diğerine sümük atmassa bak o zaman sen seyreSen daha burcunu bilmiosun , koca kesin boşar seni
Ya zaten ben kovaymışım ama oğlağı 25-30 yıl boyunca çok sevmiştim çok içime sindirmişimsiri sen de gram oğlaklık yok.
oğlak burçları çok disiplinli oluyorlar genelde.Ya zaten ben kovaymışım ama oğlağı 25-30 yıl boyunca çok sevmiştim çok içime sindirmişim
Hem kova diye burç adımı olur ya KOVA
Ben kötüyüm yani okoğlak burçları çok disiplinli oluyorlar genelde.
burç olarak çok iyiler