Evlenince Kızlık Soyadını Taşımak Etik Midir Sizce ?

E
  • Kullanıcı Elif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Evlenince Kızlık Soyadını Taşımak Etik Midir Sizce ?

• Evet, Etik.

Kullanılan: 23 67.6%
  • Hayir, Eşimin Soyadını Gururla Taşırım.

Kullanılan: 11 32.4%

• Kullanılan toplam oy
    34
Hayır..Eski köye yeni adetler Getiriyor şimdikiler (:

Kullanırım 2 soy isim fazla gelmez.

Eşimin kini Grurla taşıırm insalalh güzeldir soyadı :D

Bence problem olmamalı... İkisinide taşıyabilir.

babasının soyadını benim soyadımla bir tutuyorsa ben buna alınırım arkadaş kusura bakmıcak kimse

bence taşıyabilir nasıl rahat ediyorsa öle olmalı =) gerçi annemin soyadı tren gibi kalıyor nüfus cüzdanında :D

Eski kuralları eski düzeni bozmaya nekadar meyilliyiz öyle.

her zaman bizi yozlaştıran şeyler bir çok önemli adeti korumak ve aile yapımızın sorunsuz işlemesini engelelyecek tartışmalar çıkarmaktır daha önemli şeyler varken bunları sorgulamak saçma olurdu biz bazı şeyleri aile birliği ve bu yöndeki adetleri koruduğumuz sürece bir arada kalırız

Eşimin soyadını taşımaktan gurur duyarım evet ama kendi soyadımıda kullanmayı düşünüyorum tabi belli de olmaz :D sonuçta evlenmiyedebilirim :p

Bi sakıncası yok bence.Eşinizle karşılıklı olarak bu konuda anlaştıktan sonra başkasına ...............!!!!!

evet etik ama ben onu temsil eden şeyi, soyadını almayı tercih ederim. zaten güzel soyadı var :p

Elbette etiktir bunda nahoş bir durum yok. Kullananlara saygı duymak lazım.

Ama ben şahsen sadece eşimin soyadını kullanırım. Kendi soyadımı kullanmayı düşünmüyorum.

Etiktir tabii ki.
Ben yine kendi soyadımı kullanırdım evlensem. Çocuklarım/cocuğum babasının soyadını alsın kafi.

Bunun etiklikle ne alakası var anlamadım ama bayan isterse taşır ne var bunda :)

Geri