Evlenecek erkek kalmamasi

Konu sahibi son olarak 35 gün önce görüldü
Ya bırak burdan biri evlense ben hemen hediyesini yollardım sizler nasıl insansiniz ya forumu bırakcam az kaldı..
Bi @Raskolnikov hediyesini yolladı yarim gram olarak..
sdjkdf yarım gram ne kız afedersin fakir gibi. insan bari cumhuriyet der. reklam nasıl yapılır bilmeyen arkadaşlarımız varken ismimiz silinmez bekar adamlar listesinden...

eğer bir erkek sizi gördüğü zaman durmadan mesaj atıyorsa bilin ki o abazadır, evlenilmez.
mesajlarının bitmesini bekleyin, bittiği zaman dm'yi kapatın...

eğer sadece sizi gördüğü zaman mesaj atıyorsa, saklandığınız zaman duruyorsa o bir çapkındır.
kaçın ve canınızı kurtarın...

eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilin ki o bordo berelidir.
merak etmeyin o sizi bulur...

Ekli dosyayı görüntüle 60361

Burada kız kardeş teyze ve abi benim..
Hanımefendi siz şu an Melodramcım Hanımcım’ı pazarlık malzemesi olarak kullandığınızın farkında mısınız? Evlilik müessesi ticari malzeme yapılamayacak kadar saygıdeğer ve mühim bir müessesedir. Ben sizin aksinize, sevgili ve saygıdeğer müstekbel eşime asla paha biçemem. Bana yüzünüz kızarmadan gönderme cesaretinde bulunduğunuz “istekler” listesi ilişki için yapıcı hiç bir özelliği olmadığı gibi tamamiyle yıpratıcıdır. Siz şu an aralarında sıcak bir bağ olan iki genç aile adayının arasına sıvı nitrojen tecavüzünde bulunuyorsunuz. Ben sevgili ve sayın müstakbel eşimi her koşulda mutlu ve memnun ederim de sizin için ne yazık ki aynı sözü veremeyeceğim gibi duruyor.

Jujukyanlığı iyice benimsedi hatun anacım. Hele ya…!! Paha biçti benim hanıma hele tipe ya!!!!

kızlar tam da konunun erkekler için psikolojik şiddet içeren bi tarafı olduğundan bahsedecektim ki övgülerinize mazhar oldum. evlenecek erkek kalmaması çünkü hepsinin müthiş olması grubundayım artık. diğer arkadaşlar profillerine şunu koyarak protesto edebilirler bu şiddet dilini:

Geri