Evlenecek erkek kalmamasi

Konu sahibi son olarak 34 gün önce görüldü
——— reklamlar———
Evlendiniz mutlu mu olamadiniz? Esiniz istediginiz gibi cikmadi mi? Yok ya bu olmadi mi diyorsunuz? Bize gelin. Araciligimizla gerceklesen evliliklerde anlasmali bosanmalarda %20 indirim. (Cekismeli de yapamiyoruz cok masrafli…)
BIZI SECIN PISMAN OLMAZSINIZ.
——— reklamlar———
ciddi birsey soracağım. anlaşmalı boşanmalarda neden avukata ihtiyaç var? insanlar kendileri dilekçe verip bosanamiyor mu?

Soyları tükenmiş demek..

@juju hanım beni not aldınız değil mi, taliplerimi bekliyorum dm hala açık

Evlenip napacaksınızzz kazık gibi hergün aynı ev de sjxnsj

Arkadaslar anlayisla karsilarsiniz ki once kendim icin calisiyorum. Belki bi tesvik primi iyi olabilir. Bedava olunca icimden gelmiyor..

evlenilecek erkeklerin %50'sinin evlerde tutulduğunu düşünüyorum. biz kendimizi "iyileri kapan kaptı" diye üzerken asıl iyiler bence üst düzey yeteneklerle donatılıp, özel evlerde saklanıyor... bu mükemmel ve bebeksi tatlılığım için isviçreli bilim insanlarıyla birlikte inanılmaz bir şey yarattıklarına inanıyorum, başka bi sebebi olamaz bu bekleyişin. allah şey diyo "bu melo'ya olmaz çalışmaya devam"
oyş....
Evde kaldı.:D

Al işte foruma uğramıyorsun sonra böyle konular açılıyor... @Relativista
Artık buradayım ve lütfen rica ediyorum böyle konular açmayın çünkü evlenilecek adam forumunuza geldi. Eğlenilip, buruşturulup bir kenara atılma günleri geride kaldı hanımlar. Evlenilecek adam diyorum, ayağınıza geldi diyorum... lütfen.p jklsdf

Artık buradayım ve lütfen rica ediyorum böyle konular açmayın çünkü evlenilecek adam forumunuza geldi. Eğlenilip, buruşturulup bir kenara atılma günleri geride kaldı hanımlar. Evlenilecek adam diyorum, ayağınıza geldi diyorum... lütfen.p jklsdf
Hadi bakalım şimmmdi kızlar düşünsün kdçjbfd

Geri